Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbitTujuan perkhidmatan

161HP196399230   ·  2024-02-08 00:14:20   ·   Mesin dan peralatan industri

Ban: Kekuatan tinggi, pembawa muatan dan ban tekanan tinggi.Peluang yang boleh digunakan untuk jembatan naik bimbit: jembatan naik bimbit terutama digunakan untuk memuatkan dan membuang trak dan bekas di kilang, pelabuhan besar, perusahaan industri dan tambang, perusahaan batubara, perusahaan batubara dan elektrik, dan perusahaan dan institusi lain. Ia adalah sesuai untuk forklift untuk memuatkan dan membuang barang secara langsung dari platform ke trak tanpa membuang-buang tenaga kerja untuk pengangkutan berbilang, dengan itu meningkatkan efisiensi produksi,Hamburg-NordTrain boarding bridge, mengurangi biaya tersembunyi untuk perusahaan, danHamburg-Nord,Apabila menyala dan memotong jambatan boarding bergerak, kasut dengan paku besi atau kasut canvas tidak patut dipakai, sarung tangan terpisah tidak boleh kurang dari mm, dan bahan-bahan mentah yang digunakan untuk memproduksi patut menjadi kulit lembut atau kanvas.Jembatan penerbangan tekan hidraulik boleh dibawa: Ia adalah jenis yang digunakan secara luas, sesuai untuk tempat dimana muatan, muatan, dan pengangkutan tidak ditetapkan atau bergerak; Jembatan penerbangan tekanan hidraulik bergerak: sesuai untuk barang yang tetap dan tidak bergerak seperti port, platform kargo, gudang, dll.Dneprodzerzhinsk,Mungkin ada beberapa kesalahan semasa menggunakan jembatan naik hidraulik tetap Mari kita lihat kesalahan umum dan beberapa penyelesaian.Sambungan untuk. Benarkan trak forklift untuk memasuki dan keluar kenderaan pengangkutan dengan selamat dan cepat untuk memuatkan dan membuka operasi.Persekutuan bukan profesional tidak dibenarkan untuk nyahkumpul dan pasang produk ini dengan kehendak untuk mencegah kejutan elektrik atau sambungan yang salah.


Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbitTujuan perkhidmatanMungkin ada beberapa kesalahan semasa menggunakan jembatan naik hidraulik tetap Mari kita lihat kesalahan umum dan beberapa penyelesaian.Jembatan boarding tetap hidraulik dibahagi menjadi jenis bergerak dan tetap, dengan nama yang berbeza untuk fungsi dan cara penggunaan yang berbeza.Pipa minyak hidraulik: paip goma mata besi dua lapisan tekanan tinggi.Strategi pakej,Ada tiga papan bergerak di kedua-dua sisi papan pengkondisi udara, yang dapat menghalang papan penyesuaian jatuh dan menjaga tekanan kaki dalam keadaan selamat.Suhu minyak hidraulik sistem hidraulik jambatan naik biasanya antara - darjah. Pada titik ini, viskositi, dan perlahan memakai minyak hidraulik berada dalam keadaan yang baik,Hamburg-NordJembatan naik hidraulik bergerak, dan efisiensi penghantaran sistem adalah tinggi. Apabila suhu minyak hidraulik melebihi darjah, viskositi minyak hidraulik akan berkurang besar, dan filem minyak setiap bahagian akan terpengaruh. Oleh itu, penting untuk memperhatikan apabila menggunakan.Jembatan naik kecil dibahagi ke jembatan naik tetap dan jembatan naik bimbit berdasarkan permintaan dan lokasi pasar yang berbeza sementara jembatan naik tetap juga dibahagi ke jembatan naik kecil dan jembatan naik pneumatik berdasarkan lokasi dan keperluan pasar yang berbeza. Namun, menurut keperluan pelanggan pasar yang berbeza, laman, dan persekitaran.


Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbitTujuan perkhidmatanTindakan preventif: Pemilihan minyak patut ditentukan mengikut tanda yang direkomendasikan pembuat,Hamburg-NordJembatan pengangkutan, faktor suhu, dll. Untuk beberapa mesin dengan keperluan istimewa, minyak hidraulik istimewa patut dipilih; Apabila pemeliharaan komponen dan sistem hidraulik tidak selesa, minyak hidraulik yang tahan memakai dengan prestasi yang baik patut dipilih.Keperlukan pemasangan,Alasan: Penapis diblokir.Pembersihan: Jika minyak paksi hidraulik telah terjangkit sepenuhnya, terutama apabila pompa rosak minyak dalam tangki mesti dibersihkan. Peranti pembersihan minyak membolehkan minyak mengalir sehingga indikator pencemaran minyak menunjukkan bahawa minyak berada dalam keadaan yang memuaskan.Jembatan, juga dikenali sebagai platform memuatkan dan memuatkan, memudahkan penggunaan orang dalam banyak tugas dan meningkatkan kesempurnaan kerja mereka. Jadi apa yang perlu kita perhatikan apabila menyesuaikan jambatan boarding.Hamburg-Nord,Jembatan penerbangan hidraulik tetap adalah peralatan bantuan untuk memuatkan dan memuatkan bersama dengan platform penyimpanan. Peralatan ini disertakan dengan platform dan boleh disesuaikan ke atas atau ke bawah mengikut tinggi yang berbeza dalam kenderaan trak, menjadikan ia mudah bagi forklift untuk memasuki kenderaan. Peralatan mengadopsi stesen pam hidraulik yang diimport dengan rok anti berguling di kedua-dua sisi, menjadikan kerja lebih selamat dan meningkatkan efisiensi kerja. Pipa besi bentuk khas dan silinder minyak yang tahan memakai ketepatan tinggi digunakan. Bahan jadual: anti slip (mata)Alasan untuk ketidakmampuan atau kegagalan bangku kerja untuk meningkat: terlalu muat.Jabatan pengguna jambatan naik hidraulik sepatutnya menganalisis perisian secara saintifik dan menentukan pelaburan dalam peralatan. Pada masa yang sama, mengikut ciri-ciri kerja, pegawai profesional sepatutnya diatur untuk melakukan penyelenggaran dan penyelamatan di lokasi untuk memastikan trak platform angkat sentiasa dalam operasi normal, memastikan muatan dan lepaskan bahan yang disediakan pada masa; Operasi normal peralatan perlu dijamin oleh tindakan institusi, meningkatkan sistem pengurusan yang berkaitan, kuatkan pengurusan dinamik ralat peralatan, mengawasi status bahagian-bahagian kunci, dan menganalisis corak ralat melalui pemeliharaan; It is necessary to ensure the supply of maintenance accessories, establish a spare parts warehouse for vulnerable and commonly used parts, and purchase channels to avoid situations where inadequate preparation may lead to extended downtime and increased repair costs; Pengguna patut menjaga hubungan yang dekat dengan penghasil keselamatan, menguatkan kualiti profesional dan profesionalisme pegawai penyelamatan platform, supaya mereka boleh menangani kesalahan dalam masa singkat.


3 Reply   |  Until 2024-02-08 00:14:20 | 32 View

Syarikat Kitar Semula dan Pembongkaran Kereta Sisa Longteng 2024-02-08 09:17:44 Support  0 | Against  0

Penjualnya sangat baik, Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbit sama seperti pengenalan, penjual jujur

Mekatronik 2024-02-08 09:05:06 Support  0 | Against  0

Terima kasih dengan setia, izinkan saya membeli impian Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbit, terima kasih banyak!

Pemasangan peralatan pengajaran multimedia 2024-02-08 09:13:43 Support  0 | Against  0

Hamburg-NordTekanan hidraulik paksi naik bimbit Kualitinya tidak buruk, dan barang dihantar tepat pada masanya. Saya mengesyorkan anda membelinya lain kali.
LoginCan Publish Content