KathiawarPompa paipelBagaimana tanggungjawab dibahagikan

466HP159575805   ·  2022-06-13 05:23:18   ·   Mesin dan peralatan industri

  Contohnya, di pasar,KathiawarPompa sampah selam WQ, contohnya, pompa penyapuan, sebahagian dari mereka mempunyai kedalaman lebih dari meter, ia tidak sesuai untuk menggunakan pompa penyapuan menegak dalam keadaan kerja seperti ini, tetapi ia sangat mudah untuk menggunakan pompa penyapuan selam.  Auxiliary mixing or spraying device shallKathiawar,daripada kali diameter paip masuk air. Jika ia tidak cukup, mendalam kedalaman masuk air valve bawah.  Many users, including new practitionersChios,  Pompa patut dibahagi menjadi dua aspek: elektrik dan mesin. Adapun mesin anda boleh membandingkan rekod pemeliharaan terdahulu. Kedua ialah elektrik. You should know the power of  Semasa proses, peralatan mesti dikekalkan secara terus menerus dan diubahsuai untuk menghindari penghalangan. Seperti yang dikatakan nama, pompa air terutama digunakan untuk mengangkut air apabila digunakan. Kesan pompa normal sering lebih baik bila digunakan,KathiawarPompa paip korosif, tetapi sebenarnya, kita menggunakannya pada masa biasap dan gantikan segel.


KathiawarPompa paipelBagaimana tanggungjawab dibahagikan  Ia juga mungkin kerana pam s paip bekalan cair diblokir oleh bahan lain semasa penggunaan biasa.oltage: jika tekanan berubah besar, ia disebabkan oleh tekanan tidak stabil, dan penggunaan perlu dihentikan segera untuk mencegah kesan yang lebih serius. Atau pasang tindakan perlindungan penyebaran panas yang sepadan untuk melindungi motor.  Jadi ia dipanggil: pompa penyelam.Nyahkira, disarankan kedua-dua pompa digunakan bertukar. Apabila peralatan sedang digunakan, ia boleh berpura-pura bahawa skrin penapis bermain peranan penapisan, supaya mengelakkan banyak imry pump Before disassembling the filter press, make sure that the liquid in the submersible slurry pump is completely discharged. Jika rotor disassembled, mengeluarkan minyak lubricating di rumah rotor bearing. Jika minyak baru ditambah disimpan,KathiawarPompa Vortex dan pompa paip, ia patut terus digunakan selepas penyimpanan. Jangan membuangnya secara langsung  Pengumpulan rotor dirancang mengikut situasi sebenar, dan operasi lebih stabil!


KathiawarPompa paipelBagaimana tanggungjawab dibahagikan  Kemungkinan lain ialah bahawa gas dihisap apabila pompa sedang digunakan.pengurusan, pipeline pompa kimia suhu tinggi, pipeline suhu tinggi panas  Contohnya, di pasar, contohnya, pompa penyapuan, sebahagian dari mereka mempunyai kedalaman lebih dari meter ia tidak sesuai untuk menggunakan pompa penyapuan menegak dalam keadaan kerja seperti ini, tetapi ia sangat mudah untuk menggunakan pompa penyapuan selam.Kathiawar,  Jangan melebihi semasa nilai.menyebabkan kerosakan dan kerosakan sebanyak mungkinl pam segel longgar mesti periksa tekanan air dan volum air yang mengunci secara terus menerus, menjaga sejumlah kecil air pembersihan mengalir sepanjang longgar longgar, mengatur secara terus menerus gland pengimbangan, periksa pengimbangan dan menggantikan pengimbangan secara terus menerus. Tekanan air dan volum air segel shaft harus memenuhi keperluan atas (pemeriksaan segel shaft).

0 Reply   |  Until 2022-06-13 05:23:18 | 132 View
LoginCan Publish Content