CoacalcoHarga pengubah kotak 630kwPenghantaran

122HP117294921   ·  2022-08-30 00:45:08   ·   Mesin dan peralatan industri

Secara umum, kaedah rawatan kecemasan api pengubah yang ditenggelamkan minyak adalah terutama untuk memadamkan pengubah yang ditenggelamkan minyak, memadamkan bekalan kuasa yang ditukar di setiap sisi, dengan cepat melaburkan pengubah yang ditenggelamkan minyak dan memulakan sistem bekalan kuasa dari kosong. Hentikan operasi peralatan sejuk. Nyalakan penukar minyak yang ditenggelamkan. Apabila pengubah yang ditenggelamkan minyak jenis L dan pengubah yang ditenggelamkan minyak stesen tegangan tinggi dinyalakan, set generator mesti dihapus terlebih dahulu.Menghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa, perhatian istimewa akan diberikan kepada penyelamatan koil solenoid atau mengisolasi lengan anti air. Jika terdapat kerosakan scratch, ia akan dikendalikan dengan betul.Coacalco, dan struktur dan sambungan yang dipilih juga berbeza. Jadi, apa kumpulan pengubah jenis kering? How to carry out the connection? Atau dengan pembuat pengubah jenis kering untuk melaksanakan program rangkaian asas untuk memperkenalkannya.Berlin,Penjagaan dan kerosakan pengisihan yang tidak berhati-hatiPembuat pengubah kuasaPenukar tap pengubah kuasa juga akan mempunyai pengisihan yang kuat. Penukar tapak beban kV secara umum disisolasi dari tanah oleh kilang paip kertas yang dihasilkan.


CoacalcoHarga pengubah kotak 630kwPenghantaranSelepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan, dan muatan akan bertambah secara perlahan-lahan dari %, % dan % mengikut gred.Apabila minyak operasi dicampur dengan jenis-jenis minyak baru berbeza atau digunakan untuk minyak, selain pengukuran tepat titik penapis sejuk minyak campuran,CoacalcoPiawai terakhir untuk pengubah jenis kering, ia juga diperlukan untuk melakukan ujian suhu tinggi dan rendah dan ujian lumpur, umumnya jadi ia boleh diurus dan digunakan dengan cara campuran.Sebab penyegelan yang buruk, penyegelan pinggir kotak dan penutup mesin ditutup dengan tongkat goma resisten asad atau plat goma. Jika kongsi tidak diselesaikan dengan baik, ia akan menyebabkan kesalahan biasa pembekuan minyak.Rakomendasi dan konsultasi, kaedah rawatan kecemasan api pengubah yang ditenggelamkan minyak adalah terutama untuk memadamkan pengubah yang ditenggelamkan minyak, memadamkan bekalan kuasa yang ditukar di setiap sisi dengan cepat melaburkan pengubah yang ditenggelamkan minyak dan memulakan sistem bekalan kuasa dari kosong. Hentikan operasi peralatan sejuk. Nyalakan penukar minyak yang ditenggelamkan. Apabila pengubah yang ditenggelamkan minyak jenis L dan pengubah yang ditenggelamkan minyak stesen tegangan tinggi dinyalakan, set generator mesti dihapus terlebih dahulu.


CoacalcoHarga pengubah kotak 630kwPenghantaranSegel kebocoran minyakKost penghasilan,Pengubah kuasaTerdapat garis induksi magnetik menyeberangi dalam inti pengubah, yang akan menyebabkan kekuatan elektromotif induksi pada rancangan dengan garis induksi magnetik. kerana aliran elektrik ini mencipta gelung tertutup untuk menghasilkan medan elektrik dan membentuk vortex, ia dipanggil vortex. Kewujudan vortex membuat inti pengubah panas dan memakan tenaga kinetik. Kehilangan semacam ini dipanggil kehilangan vortex.Kemudian tekan paip cabang dengan ibu jari anda, jelas meletakkan ke hadapan tabung ujian kaca, putar dan lepaskan minyak dalam tabung untuk membersihkan tabung sampel, melakukan ia dua kali,CoacalcoSubstesen pengubah jenis kotak prefabrikasi, dan kemudian lukis sampel minyak.Coacalco,Berapa banyak pengubah kuasaSpesifikasi teknik penggunaan kuasa memerlukan perlahan kawat mendarat penyelamatan harus ≤ Ω The resistor is generally more than & omega;, Menurut undang-undang Ohm, apabila lapisan pengasingan rosak, arus hanya / dari total aliran semasa, untuk bermain kesan jaminan. Semakin tinggi tekanan, semakin kecil resistensi,CoacalcoPengubah distribusi 400 KVA, dengan kata lain, dalam kes tekanan tinggi. Kita boleh peduli tentang kilang pengubah kuasa dan menguasai banyak pengetahuan profesional.Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;

5 Reply   |  Until 2022-08-30 00:45:08 | 148 View

Syarikat Kejuruteraan Pembinaan Pan 2022-08-30 09:53:39 Support  0 | Against  0

CoacalcoHarga pengubah kotak 630kwBagaimana kualitinya? Adakah anda mempunyai stok?

Syarikat Mainan Kanak-Kanak Meibo 2022-08-30 10:00:24 Support  0 | Against  0

CoacalcoHarga pengubah kotak 630kw Sedap, harga pun sesuai, kawan-kawan pun cakap sedap, berbaloi.

peralatan komunikasi perkhidmatan sistem komputer 2022-08-30 10:14:07 Support  0 | Against  0

Selepas menerima barang, saya merasakan kualiti CoacalcoHarga pengubah kotak 630kw masih agak baik, konsisten dengan penerangan penjual, sangat berpuas hati, kelajuan penghantaran agak cepat, sikap perkhidmatan syarikat logistik sangat baik, dan kelajuan penghantaran adalah sangat cepat Secara umumnya, ini Ini adalah belanja yang sangat memuaskan, terima kasih kepada penjual.

Ujian kemudahan memadam kebakaran dan perundingan teknikal 2022-08-30 07:50:09 Support  0 | Against  0

Ya, saya harap untuk memberi kerjasama lain kali. Terima kasih bos~~ Penghantaran cepat, CoacalcoHarga pengubah kotak 630kw pada dasarnya berpuas hati.

Pembaikan peralatan elektronik 2022-08-30 08:43:05 Support  0 | Against  0

Terima kasih dengan setia, izinkan saya membeli impian CoacalcoHarga pengubah kotak 630kw, terima kasih banyak!
LoginCan Publish Content