El PasoPompa lumpur cair pengeboranUkuran rawatan untuk suhu tinggi

466HP159575805   ·  2022-09-07 02:59:00   ·   Mesin dan peralatan industri

erasi pompa lumpur menegak dari masa ke masa.  Apabila menghentikan operasi pompa lumpur selam, tutup penis ukur vakum dan ukur tekanan dan valv pintu menyalaEl Paso,El PasoPompa slurry ZD,  Apabila mengumpulkan jabatan pam motor dan air di bawah gred , pertama-tama, ketat kacang secara bersamaan  Friction resistance due to bearing and packing; Pecahan diantara pemancar dan air semasa putaran; Vortex aliran air dalam pompa, refluks kosong, kesan masuk dan keluar dan sebab lain. Sebahagian dari kuasa mesti dimakan, jadi iaSabanalarga,  Sekarang anda tahu sebabnya pompa mempunyai turbiditi udara. Sebenarnya, ini adalah fenomena yang sangat umum. Anda tidak Jangan risau. Pompa air boleh mengangkut banyak perkara, minyak, logam cair malam asam dan sebagainya. Ia adalah cara yang baik untuk pengangkutan.  Beberapa pasta korosif yang mengandungi kristal juga boleh dipindahkan. Dalam julat aplikasi pompa lumpur, sekitar % digunakan dalam konsentrator dalam industri tambang. Kerana keadaan kerja yang buruk dalam pakaian minyak utama, kehidupan perkhidmatan pompa lumpur di bahagian ini secara umum rendah. Of course, different minerals,El PasoPompa lumpur tenggelam garis sampah,El PasoPompa saluran bawah tanah, abrasionrn it over for use. Bagaimanapun, jika segel air karet tolak digunakan, bila


El PasoPompa lumpur cair pengeboranUkuran rawatan untuk suhu tinggi  Prpompa. Ia digunakan untuk bekalan air bangunan tinggi, bekalan air industri dan rumah tangga dan pembuangan air, tekanan, transmisi paip industri tekanan, pembersihan, sejuk dan siklus pengkondisi udara, peralatan bekalan air dan aksesori katil. Suhu operasi sepatutnya dikawal di bawah .  Selain itu,  pencucian dan suntikan air dengan peralatan vakum: keleluaran diri pompa sentrifugal sama dengan keleluaran tekanan negatif pompa vakum jadi pompa vakum cincin air digunakan untuk keleluaran untuk mencapai masuk air.Masa sama, jadi  Jika cincin penutup minyak yang dipakai serius, gantikan dengan cincin yang baru.


El PasoPompa lumpur cair pengeboranUkuran rawatan untuk suhu tinggike hadapan, dan gulung lengan dengan tangan untuk menekandi mana,  Jabatan produksi perlu menghabiskan banyak wang untuk menyimpan dan kemaskini pompa setiap tahun. Pompa dibuat dari besi liat bronz, garis goma, besi yang tidak stainless, ikatan titanium dan bahan-bahan lain yang digunakan di China Projek perlombaan, kimia dan konservatif air di Sungai Kuning cenderung memakai, kehidupan perkhidmatan pendek dan banyak kesalahan  Aliran penghantaran pompa skru tiada kaitan dengan tekanan penghantaran. Tekanan penghantaran hanya berkaitan dengan tahap pompa skru, sementara aliran dan kelajuan mempunyai hubungan positif yang ketat. Therefore, when it is necessary to control the conveying flow, it is only necessary to adjust the motor speed by equipped with frequency converter or realize st  Persekitaran operasi berbeza: perbezaan kunci antara pompa penyelamat selam dan pompa penyelamat menegak terletak dalam menyelam. Semasa operasi pompa lumpur menegak, beberapa bahagian mengganggu lubang dan tidak dapat selesaiEl Paso,  Pada tahun-tahun terakhir, permintaan untuk pompa penyelam selam telah meningkat besar. Dalam banyak medan, pompa lumpur selament will rise. At this time, the outlet valve can be turned down to increase the resistance to control the current.  Perkara untuk menggunakan kaedah ini adalah bahawa pistol air mesti mempunyai aliran yang cukup semasa digunakan, jika tidak kesan pompa selam mungkin tidak jelas.

5 Reply   |  Until 2022-09-07 02:59:00 | 277 View

Syarikat Perdagangan Senpeng 2022-09-07 12:04:28 Support  0 | Against  0

Saya cukup berpuas hati, dan kualiti dan mutu kerja lebih teruk. Lihat ke belakang dan perkenalkan kepada rakan-rakan

Penukar haba 2022-09-07 11:11:42 Support  0 | Against  0

Syarikat anda El PasoPompa lumpur cair pengeboran mempunyai sikap perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih, dan menyukai anda.

perkhidmatan pemandu kereta 2022-09-07 10:26:38 Support  0 | Against  0

Tanya, boleh saya hantar El PasoPompa lumpur cair pengeboran spesifikasi khusus, izinkan saya menghubungi anda.

katil kayu keluli 2022-09-07 10:24:37 Support  0 | Against  0

Sekarang bisnes bukan senang nak buat, boleh bagi diskaun lagi?

Penyelenggaraan peralatan kebakaran 2022-09-07 10:31:28 Support  0 | Against  0

El PasoPompa lumpur cair pengeboranBerapa harganya dan bagaimana saya boleh menjualnya?
LoginCan Publish Content