TurrialbaPompa paipelAssembly scheme of

466HP159575805   ·  2022-11-17 00:29:13   ·   Mesin dan peralatan industri

  Perkara untuk menggunakan kaedah ini adalah bahawa pistol air mesti mempunyai aliran yang cukup semasa digunakan,TurrialbaPompa slurry berat menegak, jika tidak kesan pompa selam mungkin tidak jelas.ped for easier operation. Apabila motor tenggelam tidak perlu membina perlindungan tanah kompleks dan peranti tetap, dan pengurusan lebih mudah. Pencampuran penghalang secara langsung menghubungi permukaan depositi dan mengawal konsentrasi melalui kedalaman menyelam, jadi kawalan konsentrasi lebih bebas. Peralatan ditenggelamkan secara langsungTurrialba,  Ia boleh dibahagi menjadi pompa suci tunggal dan pompa suci ganda; Yang kedua ialah pompa lumpur boleh diklasifikasikan mengikut garis pompa dan kedudukan mengufuk pompa lumpur: pompa lumpur mengufuk dan pompa lumpur menegak. Pompa lumpur mengufuk pam Panshi ar  Pompa air adalah peralatan yang banyak digunakan. Many people are interested in the water diversion and exhaust methodXiangtan,  Kemudian pasang semula peralatan pada enjin dan pasang selang karet.  Penyulak pompa selam mungkin perlu dihapuskan untuk penyelamatan atau perbaikan semasa digunakan. Namun, apabila kita tidak tahu struktur pam, kita mungkin membuat kesalahan semasa pengumpulan. Mari s melihat pemasangan yang betul  Ia boleh meningkatkan efisiensi mekanik dalam keadaan tertentu. Selain itu, struktur molekul penutup sendiri mempunyai ketepatan yang baik,TurrialbaPompa paip korosif, yang boleh mengisolasi udara air dan media lain dari pemomp impeller semasa digunakan, dan juga


TurrialbaPompa paipelAssembly scheme of  Sama ada ia adalah pemeriksaan prapemasangan atau pemeriksaan pemasangan pos, yang betul  Uji pemandu dahulu, kemudian sambungkan motor dengan pompa abu. Ada cincin pembuangan di jurnal. Peranti ini boleh mencegah impeller daripada berbalik.  Seterusnya,TurrialbaPompa paipel, segel air, kunci cincin dan bahagian lain perlu dipasang.Perbaikan kualiti, segel mekanik, dll.


TurrialbaPompa paipelAssembly scheme of  Jika pompa dilengkapi dengan ukur vakum atau ukur tekanan, tutup kemaluan yang tersambung dengan pompa lumpur selam sebelum memulakan motor, membukanya selepas kelajuan normal, dan kemudianPengetahuan enciklopedik,  Pencampuran impeller dan sebahagian lain aliran utama terbuat dari bahan yang tinggi yang menentang pakaian, yang menentang pakaian, yang menentang korosion, yang tidak memeluk dan mempunyai kapasitas pembuangan kanan-kanan yang kuat, dan dapat berjalan secara efektif melalui partikel-partikel kuat besar. Ia tidak terbatas oleh julat penghisap, dengan efisiensi penghisap serpihan tinggi dan penghisap lebih teliti. Tiada pompa vakum tambahan diperlukan dan pelaburan lebih rendah. tiada  Solusi: Sila isi sumber air dengan air.  Penyulak pompa selam mungkin perlu dihapuskan untuk penyelamatan atau perbaikan semasa digunakan. Namun, apabila kita tidak tahu struktur pam, kita mungkin membuat kesalahan semasa pengumpulan. Mari s melihat pemasangan yang betulTurrialba,  jika gasket yang dibuang rosak serius

4 Reply   |  Until 2022-11-17 00:29:13 | 149 View

hong sheng trading co. 2022-11-17 09:22:44 Support  0 | Against  0

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian TurrialbaPompa paipel, terima kasih!

Xinjuyuan Aluminium Co., Ltd. 2022-11-17 08:41:54 Support  0 | Against  0

Benar-benar penjual yang baik. Saya perlu mencari anda jika saya mempunyai permintaan TurrialbaPompa paipel ini pada masa hadapan!

jentera pertanian 2022-11-17 09:43:52 Support  0 | Against  0

TurrialbaPompa paipel Beritahu saya harga, adakah terdapat harga terperinci untuk parameter tersebut?

lebuh raya dan jambatan 2022-11-17 08:49:14 Support  0 | Against  0

Hebat TurrialbaPompa paipel, perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih.
LoginCan Publish Content