Guazapapompa slurry ionTitik memerlukan perhatian semasa mesin kasar

466HP159575805   ·  2023-05-25 07:44:13   ·   Mesin dan peralatan industri

   Pompa lumpur selam perlu diperiksa selepas mengumpulkan semula. Jika tarik perlu diputar dengan tangan, peluru pam tidak patut diblokir unmenggunakan pompa penyelamat, peralatan mungkin terbakar. Alasan utama bagi fenomena ini adalah operasi yang salah. Bagaimana kita harus mencegah pembakaran?Guazapa,   For example, the lubrication method,GuazapaPompa paip menegak tahap tunggal ISG, the number of impellers, the number of bolts and other small details determine that these slurry pumps are not used.Menyerang dengan cepat; Pompa lumpur selam boleh menyelinap di bawah tahap lumpur.Ancud   Ia dipanggil fenomena kavitasi.   Mengapa permintaan pompa penyelamat meningkat? Dari perspektif permintaan pasar, walaupun bilangan pompa lumpur selam tidak melebihi yang pompa lumpur menegak, ia mempunyai momentum pembangunan yang cepat. Alasan utama ialah penggunaan yang disebut di atas adalah selesap boleh ditambah pada kedudukan paip masuk air dan digunakan pada sudut darjah, dan kemudian skrin penapis dipasang dalam perangkap untuk menapis ketidaksamaan untuk kedua kalinya,GuazapaPompa pembuangan saluran paip tidak terkunci, supaya mengelakkan penghalangan pompa sumber selam semasa digunakan.


Guazapapompa slurry ionTitik memerlukan perhatian semasa mesin kasarn kesan pada bahagian lain peralatan. Sometimes submersible slurry pumpPergi ke?   Where ρ& mdash;& mdash; Densitas cair medium penghantaran (kg/m; γ—— Gravitasi cair medium (n/m; H -- angkat pompa (m); Q - aliran pompa air (m/s); G - grquery,   Tambahan, pompa pembuangan biasanya dipandu oleh motor, yang juga memerlukan beberapa kuantiti og masa bila menyala dan dimatikan, jadi sebenarnya, ia c   Jika air panas dalam [UNK] direkomendasikan, pam air panas mesti digunakan,GuazapaPompa slurry ZD, dan air tap luaran mesti disambung untuk pendinginan semasa operasi, pertama-tama lepaskan penyamaran sokongan tHarga yang adil,   Pompa centrifugal garis paip menegak adalah semacam pompa centrifugal garis paip dengan struktur menegak. There are many models of this pump. Yang biasa ialah pompa sentrifugal garis paip ISG. Pompa ini juga digunakan secara luas. Ia sering digunakan dalam bekalan air industri dan bandar dan pembuangan air, dan bekalan air tekanan di bangunan tinggi. Dan dalamboleh untuk pompa air untuk mengubah sepenuhnya input kuasa oleh mesin kuasa menjadi kuasa efektif, di mana kuasa aktif konstanGuazapa,   Sekarang anda tahu sebabnya pompa mempunyai turbiditi udara. Sebenarnya, ini adalah fenomena yang sangat umum. Anda tidak Jangan risau. Pompa air boleh mengangkut banyak perkara, seperti air, minyak, logam cair, malam asam dan sebagainya. Ia adalah cara yang baik untuk pengangkutan.operasi.pam ry dalam banyak kawasan yang sempurna juga relatif baik; The water output and head of the mixed flow pump are actually derived from one

2 Reply   |  Until 2023-05-25 07:44:13 | 133 View

Pembangunan teknologi untuk penjimatan tenaga dan pengurangan pelepasan 2023-05-25 08:28:24 Support  0 | Against  0

Saya terlalu sibuk kebelakangan ini, pengesahan lambat, kualiti bagus, Guazapapompa slurry ion asli, berkualiti dan murah, haha.

409HP184720764 2023-05-25 07:54:57 Support  0 | Against  0

Jarang beli Guazapapompa slurry ion, saya nampak kedai macam ni. Harga sangat berpatutan, servis pun sangat baik, barang pun bagus. Bagi komen yang bagus. Kali ni saya galakkan.
LoginCan Publish Content