St. ThomasPemasangan bar storan sejukBagaimana kualiti penarafan

632HP195506591   ·  2023-09-13 02:32:13   ·   tenaga

Terdapat banyak skenario aplikasi penyimpanan sejuk, yang berbeza. Untuk masa yang lama, ia menyediakan pemasangan penyimpanan sejuk berbeza, pemasangan penyimpanan sejuk pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah,St. ThomasSyarikat pemasangan gudang ais, penyimpanan sejuk perubatan, penyelesaian di lokasi, operasi jujur, dan mempunyai pejabat di seluruh negara untuk kerjasama jangka panjang. Tujuan, fungsi dan rancangan berbeza, jadi apa yang perlu dipahami dalam rancangan penyimpanan sejuk?Apabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.St. Thomas,Jaga-jaga untuk mengubah gudang ke gudang penjagaan buah: menentukan kawasan dan tinggi gudang sejuk mengikut jumlah anggaran buah. Dengan cara ini selepas semua, gudang terlalu besar dan buah-buahan yang disimpan terlalu sedikit, menghasilkan buang-buang tenaga elektrik yang besar.Penyimpanan sejuk automatik tiga dimensi mengadopsi komputer, yang boleh menyelesaikan muatan, memuat dan tumpukan dalam penyimpanan kawalan suhu penyimpanan dan operasi peralatan pendinginan.Presidene Franco,Teknologi bulu poliuretan dengan kestabilan kuat membuatnya mempunyai prestasi ikatan yang lebih baik. Kombinasi kuat bulu poliuretan yang ketat dan lapisan pembawa adalah premis asas untuk memastikan kestabilan lapisan izolasi luaran. Ianya, dalam keadaan suhu setempat dan kelembapan yang tidak baik, berat badan diri dan kolasi normal, dan lapisan izolasi masih tidak berpisah dan jatuh dari lapisan pembawa dan tetap stabil dalam keadaan.Semasa penyimpanan sejuk, pegawai khas akan ditugaskan untuk memastikan permukaan plat penyimpanan sejuk akan menyatakan secara bersamaan tanpa kondensasi dan berjalan sejuk; Keadaan penutup kesan dan lubang; Sama ada pintu gudang dan port penghantaran tidak ditutup dengan ketat, dan dalam masa yang tepat menghadapi masalah pengisihan dan kegagalan segel seperti penghapusan air dan kebocoran udara.Isolasi lantai penyimpanan sejuk kecil struktur penyimpanan sejuk kecil biasanya dipanggil permukaan, iaitu, atas, dinding dan tanah dibuat dari plat baja warna / baja tidak stainless dengan tebal poliuretan yang sesuai dan bahan isolasi lain, kerana muatan dan lepaskan penyimpanan sejuk kecil sering dikendalikan secara manual daripada forklift. Of course, if the height of the warehouse is high and the forklift is required for warehousing,St. ThomasHarga pemasangan profesional Storan Dingin, loading and unloading, the insulation board is not recommended for ground insulation, but the ground needs to be insulated separately like the ground insulation sample of medium-sized cold storage.


St. ThomasPemasangan bar storan sejukBagaimana kualiti penarafanSelepas disimpan dalam projek penyimpanan sejuk perubatan, produk perubatan ventilasi juga boleh mengeluarkan beberapa bau. Apabila bau ini disimpan dalam kuantiti tertentu, ia juga akan mempunyai kesan tertentu pada produk lain. Oleh itu, kita mesti melaksanakan ventilasi biasa dalam proses penggunaan sehari- hari, supaya mengurangkan masa penyimpanan produk. Jika projek penyimpanan sejuk perubatan menggunakan pendinginan tabung baris, imej beku mungkin muncul selepas penggunaan selama beberapa masa. Jika kita tidak melumpuhkan masa, ia juga akan mempengaruhi kesan. Oleh itu, saya harap anda mesti memperhatikan penghapusan.Oleh itu, penyimpanan sejuk juga memerlukan penyimpanan biasa setiap tahun, untuk memastikan operasinya stabil.Perkaraan untuk masa penyimpanan sejuk peranti: penyimpanan sejuk sistem pendinginan menggunakan ammonia sebagai pendingin akan disokong di tempat dengan densiti populasi rendah sekitar.peringkat,Barang-barang yang sering diimport dan dieksport dan hasilnya besar mengikut keperluan produksi dan operasiSemasa operasi awal unit pendinginan, perhatikan dengan hati-hati kembali minyak pemampat dan pastikan ia bersih. Jika ditemui bahawa aras minyak tidak cukup bersih atau aras minyak jatuh, gantikannya dengan minyak baru pada masa, supaya mengelakkan pemampat buruk dan mengurangkan hidup perkhidmatan pemampat.Pembangunan penyimpanan sejuk dalam pemilihan lokasi mengandungi sirkulasi barang suhu rendah. Oleh itu, kemudahan pemindahan lokasi penyimpanan sejuk patut diberi keutamaan dalam pemilihan lokasi, seperti dekat ke jalan, keretapi, dll. Pada masa yang sama, lokasi penyimpanan sejuk seharusnya menghindari sumber pencemaran besar dan cahaya matahari langsung, dan pembangunan penyimpanan sejuk seharusnya mempunyai keadaan pembuangan dan ventilasi yang baik.


St. ThomasPemasangan bar storan sejukBagaimana kualiti penarafanDalam persekitaran suhu rendah, struktur bangunan juga rentan. Oleh itu,St. ThomasPemasangan pintu penyimpanan sejuk, bahan bangunan penyimpanan sejuk dan struktur setiap bahagian penyimpanan sejuk sepatutnya mempunyai kekebalan beku yang cukup.Mana ia?,Pasang fasilitas pencahayaan sementara di gudang, pasang dan mengatur peralatan elektrik pembinaan, dan melakukan pekerjaan yang baik dalam bukti hujan, bukti basah, anti-ikatan dan perlindungan keselamatan lain.Rekwisisi bahan untuk keperluan pemasangan gudang penyimpanan segar: menurut rancangan teknik dan senarai bahan pembangunan, bahan-bahan akan dihantar ke gudang aksesori, dan bahan-bahan dan model aksesori akan diperiksa dengan hati-hati.The water tank is designed to be separated from the machine body and is double-layer. It will not drip due to condensation caused by internal and external temperature difference. It can be interlocked with the refrigeration system, that is, it will not be humidified during refrigeration to prevent serious frosting of the fan.St. Thomas,Secara rasional menyesuaikan penapis penyimpanan sejuk dan melumpuhkan pada masa: Secara umum, setiap [UNK] meningkat suhu penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk boleh menyimpan tenaga dengan ~ . Oleh itu, polyurethane is a kind of flame retardant and self extinguishing material. If it is burned by fire bekalan cair boleh disesuaikan untuk meningkatkan suhu penapisan sebanyak mungkin.Penyimpanan sejuk mempunyai kebakaran dan perlawanan api yang baik. After adding flame retardant, it can be carbonized, unlike flow burning and flashover like extruded board, which can effectively prevent fire spread. In particular, it can be closed as a whole after fire prevention treatment to form non combustible products.Unit pemampat sejuk secara umum mengadopsi unit-end tinggi dengan kualiti yang dijamin dan stabil operasi kuat. Pengecut mengadopsi pengecut sejuk-udara yang disediakan oleh perusahaan kongsi yang diimpor, yang dapat memenuhi kapasitas sejuk sejuk sejuk dan memastikan kesan sejuk sejuk sejuk. Lampu sejuk mengadopsi lampu LED istimewa yang menyimpan tenaga untuk sejuk, yang mempunyai keuntungan dari kekebalan suhu rendah, konsumsi tenaga rendah dan masa perkhidmatan panjang, Ia boleh menyimpan biaya operasi penyimpanan sejuk.

5 Reply   |  Until 2023-09-13 02:32:13 | 131 View

Syarikat Perunding Maklumat Perniagaan Yuezhong 2023-09-13 10:34:58 Support  0 | Against  0

Membeli sesuatu dalam talian adalah mengenai integriti, dan anda melakukannya! Terima kasih St. ThomasPemasangan bar storan sejuk Like one Penghantaran yang cepat, sikap yang sangat baik, sangat berpuas hati! sangat bagus!

penjualan keluli 2023-09-13 10:29:27 Support  0 | Against  0

Saya sangat suka, saya sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan dalam St. ThomasPemasangan bar storan sejuk, saya sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, dan perkhidmatan syarikat logistik Sikapnya sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati dengan membeli-belah.

Perkhidmatan Pemeriksaan Kualiti Produk 2023-09-13 09:54:11 Support  0 | Against  0

St. ThomasPemasangan bar storan sejuk Sangat baik, kualiti yang baik dan harga yang rendah, penghantaran ekspres juga pantas, dan pemeriksaan juga sangat standard.

Kain tenunan industri 2023-09-13 09:48:14 Support  0 | Against  0

Syarikat anda St. ThomasPemasangan bar storan sejuk mempunyai sikap perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih, dan menyukai anda.

Jualan produk FRP 2023-09-13 11:58:59 Support  0 | Against  0

Saudara, dengan sokongan anda, model baharu ini St. ThomasPemasangan bar storan sejuk sememangnya mencapai standard dan sangat bagus.
LoginCan Publish Content