SabanitasPompa saluran bawah tanahBalik hubungan bekalan-permintaan

466HP159575805   ·  2023-09-27 11:44:05   ·   Mesin dan peralatan industri

eful not to exceed the bearing on the pump support to avoid  Hanya dengan cara ini kehidupan perkhidmatannya boleh dipenjarakan sehingga besar.Sabanitas, during the design of the slurry pump, the impeller is connected with the pump shaft through reverse buckle. Inilah sebabnya impeller akan dimatikan bila memasang pompa slurry baru. Oleh itu, kita mesti memperhatikan impeller yang ditandai pada tubuh pompa semasa pemasangan awal dan penggunaan  Jadi ia mempunyai proses pengalihan air dan penghabisan. Biasanya ada dua cara untuk menyuntik air ke dalam peralatan. Satu adalah untuk menyuntik air secara langsung ke dalam bilik pam, dan yang lain adalah untuk pam keluar gas dalam pam untuk menetapkan vakum tertentu dan memperkenalkan air souBocaue,  Jika cincin penutup minyak yang dipakai serius, gantikan dengan cincin yang baru.  Setelah memahami prinsip kerja pompa lumpur selam, kita juga akan tahu bahawa bahagian-bahagian itu cenderung untuk dipakai semasa penggunaan biasa. In this way, we can caen kita memilihnya. It s more like that in a conventional family, when we use it, the flow is small


SabanitasPompa saluran bawah tanahBalik hubungan bekalan-permintaantekan kacang, kemudian lepaskan kursi. Setelah menyesuaikan skru,SabanitasPompa boleh dipomp pembuangan, ketatkan kacang pemampatan kursi berisi secara serentak untuk membuat kumpulan bergerak ke arah kepala pompa. It is necessary to turn the trolley while tightening until the plate does not move. Putar mengikut operasi pam  Guna meter perlahan pengisihan V untuk mengukur perlahan pengisihan antara fasa dan fasa ke tanah bagi enjin pam elektrik, dan nilai tidak boleh kurang dari m Ω. Jika tidak, dan suhu kering tidak akan melebihi [UNK].  The type selection planning of submersible slurry pump has a great impact on its service life and operation stability. Rencana pemilihan jenis saintifik dan yang masuk akal akan mempengaruhi sama ada pompa lumpur boleh mencapai operasi efisien. Kuasa operasi pompa lumpur sangat tinggi dan kehilangan kecil. Kehidupan perkhidmatan bahagian laluan aliran pompaKualiti tertinggi,  Ada perbezaan antara pompa sumber dan pompa pembuangan. Walaupun media yang dihantar oleh kedua-duanya bukanlah air murni dan media lain, perbezaan antara sampah dan sampah masih besar. Mari s take a look at the difference between the two.  Apa penyelesaian situasi ini?  Semasa pemasangan komponen bearing licin, jika pemasangan adalah betul, minyak licin adalah sesuai, perbaikan adalah tepat waktu, dan umur penghantaran akan panjang, staf perbaikan patut perbaiki komponen bearing secara peribadi, memeriksa keadaan bearing dan minyak licin, dan


SabanitasPompa saluran bawah tanahBalik hubungan bekalan-permintaan  When the submersible slurry pump is used at ordinary times, cavitation usually occurs,SabanitasScrew deep well pump, which has a great impact on the impeller of the equipment itself. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada ada kavitasi bila menggunakan peralatan pada masa biasa?Pengurusan kualiti Jumlah,ry pump.  Pemasangan pemacu pinggang: pemasangan pemasangan siri pompa ini mengadopsi struktur silindrik yang sesuai untuk adjkemudahan dengan tambahan kelajuan khususSabanitas, iaitury pompa ia mengisi ruang dalam aplikasi pompa slurry. Apabila tenggelam dalam dan tidak ada jalan keluar lumpur yang baik, pompa lumpur tradisional tidak boleh dipasang dan beroperasi, dan pompa lumpur tenggelam boleh menambah bahagian ini dari titik kerja kosong.pengukuran dan penggunaan kapal selam pompa lumpur adalah masalah dan kadang-kadang aplikasi terbatas. Ia adalah normal untuk menggunakan peralatan untuk masa yang panjang, misalnya, apabila pompa sumur dipomp digunakan pada masa biasa, lubang udara biasanya munculdata tahanan teknologi tinggi. Kehidupan perkhidmatan telah meningkat jauh, dan frekuensi penyelamatan telah dikurangkan, biaya telah dikurangkan, dan pendapatan telah meningkat.

4 Reply   |  Until 2023-09-27 11:44:05 | 79 View

Syarikat Kabinet Huzun 2023-09-27 13:38:26 Support  0 | Against  0

Izinkan saya menilai ini SabanitasPompa saluran bawah tanah, harganya bagus, kualitinya bagus, penghantarannya bagus, dan bosnya bagus.

Ruixin Electronics Co., Ltd. 2023-09-27 13:32:47 Support  0 | Against  0

Sudah tentu, anda mendapat apa yang anda bayar, SabanitasPompa saluran bawah tanah sangat bagus, kualitinya sangat baik, terima kasih!

east shin machining co., ltd. 2023-09-27 12:59:15 Support  0 | Against  0

SabanitasPompa saluran bawah tanah Sangat menjimatkan kos! Ia berbaloi untuk dibeli seperti semua orang! berbaloi untuk dimiliki!

Penyelenggaraan peralatan rawatan air dan peralatan automasi industri 2023-09-27 11:48:57 Support  0 | Against  0

Kedai ini sangat bagus, dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah, pemiliknya sangat pemurah, dan perkhidmatan pelanggan juga sangat sabar. Saya tidak faham ini SabanitasPompa saluran bawah tanah. Mereka menerangkan kepada saya dengan sabar. Ia benar-benar hati nurani industri.Saya ingin mengesyorkan kedai ini kepada rakan-rakan saya dan biarkan mereka semua datang ke kedai ini untuk membeli pakaian!
LoginCan Publish Content