GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilangApa teknik pemasangan

632HP195506591   ·  2022-12-22 00:14:09   ·   tenaga

Memulakan penyimpanan sejuk. Selepas semua bahagian penyimpanan sejuk dipasang dan disambungkan, penyimpanan sejuk boleh dimulakan untuk penyimpanan sejuk. Menurut keperluan pelanggan, menyesuaikan nilai penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk boleh mencapai suhu yang ditentukan sebelumnya,GuadeloupeBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejuk kecil, kelajuan pendinginan dan operasi penyimpanan sejuk adalah normal, dan penyimpanan sejuk boleh dihantar untuk digunakan. Unit pemasangan penyimpanan sejuk juga akan menyediakan pengguna penyimpanan sejuk latihan mengenai penggunaan penyimpanan sejuk dan pengetahuan pengurusan, serta beberapa latihan selepas menjual.Kemudahan skema reka: reka gudang beku-cepat tidak boleh dianggap sebagai tentu. Banyak faktor penghalang patut dianggap. Dalam praktik, skema reka-reka yang masuk akal patut diberikan mengikut syarat setempat. Contohnya, gudang beku-beku-cepat skala besar yang saya bina untuk keluarga saya patut disejukkan dengan ammonia secara teori, kerana kapasitas pendinginan pendinginan ammonia besar, dan saya mendapati bahawa ia murah untuk mereplikasikan sejuk melalui penyelidikan medan sebenar.Guadeloupe,Semasa penggunaan penyimpanan atmosfer terkawal, ia mesti disimpan pada masa dan secara saintifik. Tidak peduli seberapa baik peralatan itu, tanpa penggunaan saintifik dan penyelamatan, kehidupan dan kesannya perkhidmatan akan dikurangkan.Penyimpanan sejuk milik jenis peralatan pendinginan. Berbanding dengan peti sejuk, tetapi mereka mempunyai prinsip pendinginan yang sama. Jadi bagaimana untuk menyimpan penyimpanan sejuk setiap hari. Hari ini saya akan memperkenalkan bagaimana untuk melakukan kerja yang baik dalam pengurusan dan penyimpanan sehari-hari selepas pemasangan penyimpanan sejuk.Petersburg,Buah poliuretan yang ketat mempunyai ketat air yang baik, penyorban air yang rendah, pori foam berada dalam keadaan tidak sambungan, dan kadar sel tertutup lebih dari %. Ia adalah bahan bulu mikroporous dengan struktur padat,GuadeloupePenyimpanan sejuk farmaceutik, yang lebih padat dengan permukaan udara dan tidak mudah untuk penerbangan air. Ia adalah bahan hidrofob.Apabila menggunakan penyimpanan sejuk, cuba untuk menjaga tanah bersih dan profesional pemasangan penyimpanan sejuk,Kemudahan skema reka: reka gudang beku-cepat tidak boleh dianggap sebagai tentu. Banyak faktor penghalang patut dianggap. Dalam praktik, skema reka-reka yang masuk akal patut diberikan mengikut syarat setempat. Contohnya, gudang beku-beku-cepat skala besar yang saya bina untuk keluarga saya patut disejukkan dengan ammonia secara teori, kerana kapasitas pendinginan pendinginan ammonia besar, dan saya mendapati bahawa ia murah untuk mereplikasikan sejuk melalui penyelidikan medan sebenar.


GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilangApa teknik pemasangan- tindakan pencegahan untuk pemasangan lantai penyimpanan sejuk: lantai akan dipasang rata, bahagian yang tidak sama akan dipasang dengan bahan-bahan, dan hook kunci antara plat akan dikunci untuk memastikan permukaan gudang adalah rata tanpa perasaan kosong. (Perhatikan bahawa jika sistem pembuangan ini dipasang di luar di utara, paip pembuangan akan diasingkan).Fungsi pendingin adalah & amp; amp; ldquo_; & amp; storan suhu rendah amp; rdquo_; Perkenalan & amp; amp; ldquo_; Jenis loop & amp; amp; ldquo_; Logistik rantai sejuk & amp; amp; rdquo_;Penyimpanan sejuk milik jenis peralatan pendinginan. Berbanding dengan peti sejuk, kawasan pendinginannya besar, tetapi mereka mempunyai prinsip pendinginan yang sama. Jadi bagaimana untuk menyimpan penyimpanan sejuk setiap hari. Hari ini saya akan memperkenalkan bagaimana untuk melakukan kerja yang baik dalam pengurusan dan penyimpanan sehari-hari selepas pemasangan penyimpanan sejuk.Sampling inspection,Pasang mayat perpustakaan. Secara umum, tubuh gudang boleh dibahagi menjadi tubuh gudang kecil dan tubuh gudang besar. Tubuh gudang kecil adalah pada dasarnya gudang sejuk berkumpul berkumpul dengan plat gudang. Tubuh gudang besar adalah kebanyakan gudang sejuk awam. Tubuh gudang yang dikumpulkan atau dibina secara umum diperlukan untuk menjadi rata, kompat dan kuat,GuadeloupeRancangan dan pemasangan penyimpanan sejuk perubatan, tanpa perasaan kosong, pembuatan muatan, antibeku, keterlaluan basah, dll.Pertahanan kemegahan relatif gudang beku cepat: pelembusan gudang beku cepat sangat penting, dari pelembusan sentrifugal hingga pelembusan kabut mikro tekanan tinggi, pelembusan gas-air bercampur hingga pelembusan ultrasonik semasa. Model utiliti mempunyai keuntungan partikel kecil, tiada beku dan penghalangan pelembusan seragam, dan tiada penghalangan kotor. Pengumit udara yang kita hasilkan dirancang khusus untuk semua jenis gudang beku sayuran dan buah, yang pada dasarnya berbeza dari pembumit lain di pasar: sirkulasi penuh ditutup, iaitu, mengambil gas di gudang, kembali ke gudang melalui pembumit dan mengisolasinya dari udara luar.Alasan lain ialah bahawa terdapat banyak bekas sejuk dalam sistem. Dalam kes ini, cari titik bocor dahulu fokus pada sambungan setiap paip dan valv, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.


GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilangApa teknik pemasanganSebelum penerimaan dan penghantaran projek, permukaan papan akan dipadam bersih. Jika terdapat sebarang goresan, ia akan dilakukan. Tiada goresan yang jelas di permukaan papan.Strategi pakej, penyekapan antara panel papan pengisihan poliuretan dan bahan pengisihan panas adalah pendek dan sering tinggi.Kita juga perlu menyimpan gudang besar-besaran gudang segar secara peribadi. Contohnya, dalam penggunaan sehari-hari dalam penyimpanan besar gudang segar, kita patut menghindari goresan atau kerosakan disebabkan oleh objek di papan gudang. Tujuan ini adalah untuk menghindari gigi dan kerosakan selepas papan gudang besar gudang segar terkesan. Dalam kes-kes serius, ia juga boleh mempengaruhi kesan pendinginan dari penyimpanan besar gudang segar, yang menyebabkan pengurangan kesan kawalan suhu setempat penyimpanan sejuk.Aksi bakteria penyesuaian asid adalah terutama untuk menumbuhkan protein dalam bakteria. Penyasmian biasa termasuk asid laktik, putih, formalin, dll. Secara khusus, buangkan lapisan beku pada kumpulan paip penghapusan dan simpan suhu gudang di bawah , kemudian persiapkan dengan ~ g ħall per meter kubik gudang beku cepat, gunakan penyembur ke gudang tutup pintu gudang dengan ketat, dan mulakan pembusnah secara berterusan untuk membiarkan ħall meledak dan mengalir dalam gudang, sehingga ħall boleh menyerap banyak bau ikan.Guadeloupe,Binaan penyimpanan sejuk: yang mana yang sesuai untuk anda? Yang mana yang sesuai untuk anda?Papan pendinginan poliuretan menggunakan poliuretan cahaya sebagai bahan dalaman papan pendinginan. Keuntungan poliuretan adalah pengisihan panas yang sangat baik. Luar simpanan sejuk terdiri dari piring baja SII, PVC warna dan piring baja tidak bersih. Keuntungannya ialah ia boleh mencegah pendinginan, kerana perbezaan suhu di dalam dan di luar papan adalah besar, dan suhu akan berpecah, yang membuat pendinginan lebih menghemat tenaga dan meningkatkan efisiensi kerja pendinginan.Peralatan pendinginan dalam persekitaran penyimpanan segar gudang beku-cepat kebanyakan mengadopsi sistem pendinginan pemampatan tahap tunggal, dengan freon sebagai pendingin. Mod penguap dalam gudang ialah pemandu pendinginan, mod pendinginan mesin gudang boleh dianggap. Jika terdapat bilangan besar gudang, mod kepala berbilang secara paralel boleh dianggap.

5 Reply   |  Until 2022-12-22 00:14:09 | 258 View

Syarikat Pintu Kayu Apex 2022-12-22 09:08:20 Support  0 | Against  0

Apabila GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilang menawarkan mata diskaun untuk aktiviti, hubungi saya apabila ada diskaun

Dongxiao Power Technology Co., Ltd. 2022-12-22 09:37:38 Support  0 | Against  0

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilang, terima kasih!

Kelengkapan kabel optik 2022-12-22 08:04:56 Support  0 | Against  0

Membeli sesuatu dalam talian adalah mengenai integriti, dan anda melakukannya! Terima kasih GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilang Like one Penghantaran yang cepat, sikap yang sangat baik, sangat berpuas hati! sangat bagus!

gunung plastik 2022-12-22 07:35:09 Support  0 | Against  0

Anda GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilang bagus, adakah senang untuk membuat pesanan?

Pembangunan dan salutan bahagian terbenam 2022-12-22 09:12:49 Support  0 | Against  0

Sejak kali terakhir saya membeli GuadeloupeStoran sejuk terpasang kilang anda, model baharu ini sememangnya memenuhi piawaian dan sangat bagus, memberikan anda ulasan yang baik.
LoginCan Publish Content