XicoPompa selam QJKemampuan untuk melindungi

466HP159575805   ·  2023-08-24 16:38:48   ·   Mesin dan peralatan industri
XicoBahagi pompa paip menegak,

  Kemudian menggantikan tarik dan pompa plat penutup dan ketat kacang pembetulan.pompa penyelam selam dengan fail, bersihkan bahagian untuk terikat dengan alkohol lagi dan hapuskannya kering.Xico,  Environmental conditions for normal operation of ordinary YLB motor:  Pompa lumpur yang boleh diterima terutama digunakan dalam perlombaan, metalurgi, batu, perlindungan persekitaran, kuasa elektrik dan industri lain untuk mengangkut lumpur partikel yang berkerusi. Contohnya, dalam bidang industri kimia, pemindahan lumpur kilang cuci batubara batubara, dll.Zahedan,  Apa penyebab muatan pompa.ning system operates stably and will not affect the work of the whole industrial and mining system due to the operation of the pump. Apabila kelajuan putaran pompa lumpuh selam tidak dapat diubah dan angkat lebih tinggi daripada angkat peralatan yang diperlukan, pemacu potong biasanya digunakan. Potongannya adalah  Apabila pompa lumpur gagal menyerap air dur


XicoPompa selam QJKemampuan untuk melindungi  Yang di atas adalah perkenalan singkat kepada kesan dan bentuk segel peluru pompa lumpur selam. Pengguna boleh pilih jenis segel peluru sesuai mengikut keperluan sebenar mereka.  Segel mekanik: segel mekanik biasanya digunakan apabila keperluan penyegelan relatif tinggi, terutama dalam industri kimia. It is not only required that the slurry should not leak, but also not allowed to enter the pump body. Kegagalan segel mekanik adalah biaya yang tinggi dan kesulitan pemeliharaan.paip ventilasi sehingga campuran air pasir akan membentuk di bawah pompa slurry, sehingga pompa slurry boleh dimulakan secara biasa. Keuntungan pendekatan ini ialah walaupunTanda kualiti tinggi,  Tidak akan ada bekalan cair yang tidak cukup atau masalah lain.  Ia akan terbakar. Jika ada masalah pemanasan yang sedang digunakan,XicoWQ submersible pump parameters, anda boleh rujuk kepada sebab berikut.  Jika ditemukan bahawa impeller rosak dan bekalan cair tidak cukup, perlu menggantikan impeller baru pada masa untuk digunakan.


XicoPompa selam QJKemampuan untuk melindungi  Apabila tenaga bekalan kuasa terlalu rendah, pompa akan dimuatkan berlebihan, kerana pompa juga digunakan secara luas dalam banyak perairan pedesaan. Dalam kes ini, ia mungkin lebih rendah daripada tekanan nominal, jadi arus dalam pembangian stator juga akanaset,mengikuti langkah yang betul untuk disambungkan.  Secara langsung ditenggelamkan dalam cair, kebanyakan cucian batubara copompa urry, valve pintu keluar mesti (ditutup atau dibuka sedikit dengan /. Sebelum memulakan pompa slurry, mengembangkan valve pintu masuk pompa dan menutup valve pintu keluar pompa. Kemudian memulakan pompa. Selepas pompa dimulakan, perlahan-lahan memulakan valve pintu keluar pompa. Saiz dan kelajuan pembukaan valve pintu keluar pompa patut berdasarkan fakta bahawa pompa tidak bergetar dan motorXico,  Selain itu, dan pompa sampah biasanya boleh diubah. Pompa bawah tanah biasanya digunakan di beberapa tempat istimewa atau tempat lain.ible slurry pump,XicoApi pompa sumur dalam, because the current sealing technology in China is more than meters, not because the slurry pump has a problem, but because  Selain itu, kerana panjang shaft panjang secara umum ditetapkan, ia sering sukar untuk memasang ia. Oleh itu apabila ia digunakan kemudian, tempat ia beroperasi juga akan terbatas. Jika peralatan akan

4 Reply   |  Until 2023-08-24 16:38:48 | 133 View

Syarikat Kuasa Aofeng 2023-08-24 16:47:37 Support  0 | Against  0

Terima kasih dengan setia, izinkan saya membeli impian XicoPompa selam QJ, terima kasih banyak!

kanji 2023-08-24 17:14:15 Support  0 | Against  0

Bos sangat baik, dia sangat tahu pekerjaannya. Di bawah bimbingan anda, saya akan menjadi pakar tidak lama lagi! Perkhidmatan penjual sangat prihatin. Kumpulkan rakan sekerja pada masa hadapan. Sangat bagus XicoPompa selam QJ. Terima kasih.

Reka bentuk kejuruteraan rawatan alam sekitar sisa pepejal 2023-08-24 17:35:24 Support  0 | Against  0

Pembeli yang sangat baik. Terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukainya XicoPompa selam QJ. Datang lagi lain kali

Jualan sistem pengekstrakan asap 2023-08-24 17:49:12 Support  0 | Against  0

Pembungkusan XicoPompa selam QJ kelihatan sangat baik, pembungkusan sangat berhati-hati, saya percaya barangan mesti sangat baik, terima kasih! Nilai yang baik, ya, datang lagi lain kali.
LoginCan Publish Content