PanajachelPompa saluran paipApa fungsi mesin pemprosesan

466HP159575805   ·  2023-09-11 00:33:45   ·   Mesin dan peralatan industri

  Dia skematik  Kaedah penyesuaian impeller diubah dari benang skru ke tekanan kunci untuk mencegah impeller jatuhPanajachel,  Betul saluran utama pompa air dan betulkan kedudukan pompa air dan motor secara relatif.mp adalah untuk menyesuaikan kepada keadaan kerja yang semakin kompleks, memudahkan pengguna untuk digunakan, dan mod penggunanya lebih fleksibel. And it fills a part of the gap in the application of slurry pump. Apabila kedalaman tenggelam dalam dan tidak ada jalan keluar yang lebih baik, iaitu dalam pompa tenggelam tradisionalDos Hermanas,seal.  After the submersible slurry pump leaves the factory, there is generally only outgoing cable, and the user needs to connect it separately during installation. Jika sambungan salah, ia akan mempengaruhi operasi normal pompa,PanajachelPompa slurry yang tidak menyentuh, jadi  Kemungkinan lain ialah bahawa gas dihisap apabila pompa sedang digunakan.


PanajachelPompa saluran paipApa fungsi mesin pemprosesanMenakutkan kacang dengan kunci. sebagai  Operasi dehidrasi jangka panjang pompa sampah selam: sejak spompa rry, sering gagal membezakan perbezaan antara pompa slurry menegak tenggelam dan pompa slurry tenggelam. Nama pompa sumbu dan sumbu nampak sama, tapi ada perbezaan penting. Apa perbezaan antara pompa lumpur selam dan pompa lumpur menegak?Keperlukan pemasangan,  Jenis penutup selam pompa lumpur yang boleh diterima: pengimbangan, pengimbangan dan bantuan  Air atau kebocoran udara dalam saluran paip. Kacang mungkin tidak ketat semasa pemasangan. If the leakage is not serious, the air or water leakage can be treated with cement or cement slurry mixed with asphalt oil. Pembaikan sementara boleh dilakukan dengan lumpur basah atau sabun lembut. Jika air kebocoran di kawasan pompa air, ketat  Reasonable.


PanajachelPompa saluran paipApa fungsi mesin pemprosesan  Fleksibiliti. Peralatan mempunyai struktur maju, aliran luas, pemilihan bahan yang baik dan perlawanan kerosakan kuat. Ia sesuai untuk membawa cair yang mengandungi partikel-partikel yang solid, seperti batu pasir, cinder dan tailings. Jadi apa yang diperlukan untuk kerjanya? Mari mereka memahami secara singkat.Helaian Petikan,  Sebagai produk yang muncul,PanajachelPompa penyiup tunggal,PanajachelLo, pompa lumpur selam mempunyai banyak keuntungan, terutama mengisi ruang dalam keadaan aplikasi pompa lumpur mengufuk dan menegak tradisional. Pada masa ini aplikasi pompa lumpur selam secara perlahan-lahan menjadi semakin luas, dan pengakuan pasar terus-menerus meningkat, terutama memenuhi keperluan pam pasir dalam air dan menarik. At present, the depth can reach meters.  Apabila ada sarung tangan atau serat tuala di dalam air, maka ia akan tetap berdiri.es; Aliran (m/s) &kali; Gravitasi cairan (kg/m untuk air) dibahagi dengan (faktor penukaran kuasa) dibahagi dengan efisiensi pompa (kira-kiraPanajachel,  Pump air selepas memahami penyebab bekalan cair yang tidak cukup, kita boleh menyelesaikan masalah: pertama, kita perlu memeriksa sama ada aras cair tangki penyimpanan cair yang berkeliaran perlu menambah media padanya.pompa urry, valve pintu keluar mesti (ditutup atau dibuka sedikit dengan /. Sebelum memulakan pompa slurry, mengembangkan valve pintu masuk pompa dan menutup valve pintu keluar pompa. Kemudian memulakan pompa. Selepas pompa dimulakan

5 Reply   |  Until 2023-09-11 00:33:45 | 141 View

Syarikat Pelarik Longling 2023-09-11 09:09:10 Support  0 | Against  0

Setelah lama mencari milik anda PanajachelPompa saluran paip, saya mengumpulkan keberanian dan kualiti pemeriksaannya sangat baik.

Syarikat Perdagangan Xiong'an Jiukeng 2023-09-11 07:49:56 Support  0 | Against  0

Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda PanajachelPompa saluran paip dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .

Jualan alat ganti kereta 2023-09-11 09:38:46 Support  0 | Against  0

PanajachelPompa saluran paipBerapa harga tawaran terbaik, dan saya akan memberi anda ulasan, bolehkah PanajachelPompa saluran paip lebih murah?

Hidrogeologi 2023-09-11 08:08:23 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, walaupun orang baru, banyak PanajachelPompa saluran paip tidak faham. Nasib baik, penjual mempunyai bimbingan pesakit di hujung komputer yang lain, dan saya mempunyai rasa pencapaian, dan akhirnya mengetahui masalahnya yang saya tidak faham.^- ^Ketahui lebih lanjut pada masa hadapan!
LoginCan Publish Content