Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250Teruskan model industri yang pelbagai

122HP117294921   ·  2022-07-31 14:52:58   ·   Mesin dan peralatan industri

Fuse tenaga tinggi penukar memecahkan satu fasa;Kawalan dan tindakan pencegahan kebisingan bagi pengubah jenis keringSaint-Louis du NordBagaimana tahap kualiti pengubah jenis kering dibandingkan dengan negara asing?Pipa pembuangan panas radiator paip panas biasanya dibuat dari paip baja tanpa lengkap selepas dipotong dengan menampar mati. Apabila paip pembuangan panas dibelakang dan diseweldi oleh penywelding elektrik, pembuangan minyak sering disebabkan. Ini disebabkan kekuatan sokongan pada permukaan paip dan tekanan kerja pada lubang dalaman apabila menampar paip pembuangan panas.Bétaré Oya,Menghindarkan penuaan dan kerosakan pengubah kuasa pengisihan inti besi: penuaan pengisihan inti besi atau kerosakan lengan tahan air yang memegang bolt jangkar akan menyebabkan vortex besar inti besi, dan pemanasan jangka panjang inti besi akan menyebabkan penuaan pengisihan.Syarikat pengubah jenis keringUntuk pemasangan tongkat kilat, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.


Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250Teruskan model industri yang pelbagaiKebocoran minyak di posisi penywelding elektrikTransformerAlasan utama ialah kualiti penyeludupan penyeludupan listrik adalah lemah, terdapat penyeludupan kosong,Saint-Louis du NordBerapa banyak pengubah kotak, penyeludupan terbuka, lubang jarum lubang pasir dan kekurangan lain dalam penyeludupan. Penukar minyak mudah ditutup dengan serbuk penyeludupan dan cat apabila meninggalkan kilang, dan bahaya keselamatan yang berpotensi terdedah selepas operasi. Selain itu, getaran induksi elektromagnetik akan memecahkan penyeludupan listrik dan menyebabkan kebocoran.pasang,Bunyi dalam kes kegagalan fasaApabila memeriksa inti hook, insulasi koil elektromagnetik dan lengan porselin biasanya rosak secara tidak sengaja. After the shell of the pottery is broken, if you work again, turn on the photo flash when it's light, and it's short when it's heavy. Oleh itu, ahli-ahli boleh periksa alat khas, bahagian, pengasingan, dll. dan hantar mereka selepas mereka ditentukan untuk lengkap dan dipercayai.Mod mewakili kumpulan sambungan pengubah jenis kering adalah: huruf utama Inggeris menunjukkan kabel di sisi utama (atau sisi utama), dan huruf Inggeris menunjukkan kabel di sisi sekunder (atau sisi sekunder). Y (atau y) adalah kawat bintang, dan D (atau D) adalah kawat segitiga.


Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250Teruskan model industri yang pelbagaiAlasan utama untuk kebocoran minyak adalah bahawa terdapat cacat dalam bahagian besi yang diletakkanCipta kecerdasan,Saint-Louis du NordPetikan pengubah jenis 800 kering,Berapa banyak pengubah kuasaTransformer adalahBunyi, menyebabkan penghalang sirkuit pendek. Jika tidak dikendalikan dengan betul, ia akan menyebabkan kerosakan besar.Saint-Louis du Nord,Saint-Louis du NordPenukar tiga fasa 30 KVA,Menurut keadaan retak, wayar besi galvanized boleh ditembak ke dalam kebocoran atau dicabut dengan palu. Kemudian bersihkan titik kebocoran dengan toluene dan menguncinya dengan bahan-bahan mentah. Mata penutup pasir boleh ditutup dengan bahan-bahan mentah segera.Jika penukar yang ditenggelamkan minyak dibakar oleh penutup penukar, apabila penukar yang ditenggelamkan minyak gagal, sisi bawah penukar akan dibuka dan sebahagian yang sesuai akan diletakkan. Apabila penukar yang ditenggelamkan minyak terbakar, minyak tidak boleh dilepaskan untuk menghindari kejadian penukar yang ditenggelamkan minyak. At the same time, use detection equipment to put out the fire immediately. Untuk tidak mengembangkan bahaya, pasukan kebakaran mesti diberitahu.Solusi pengurangan getaran jambatan kabel adalah untuk mengubah sambungan keras antara jambatan bas dan pengubah jenis kering, dan solusi pengurangan getaran dibuat di jambatan kabel.

5 Reply   |  Until 2022-07-31 14:52:58 | 213 View

Peti besi logam dan keluli tahan karat 2022-07-31 15:02:32 Support  0 | Against  0

Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250 Saya menerimanya, penjual menghantar barang dengan sangat cepat, logistik juga sangat baik, sikap perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, sangat sabar, memberikan orang semacam keakraban, dan saya sangat menyukainya. Terdapat juga pembungkusan yang indah dan suasana mewah, dapat dilihat bahawa para peniaga sangat berhati-hati. Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250 Memang bagus, padan dengan gambar, tiada bezanya, memang berbaloi-baloi.

Perkakasan dan perisian komputer 2022-07-31 16:31:55 Support  0 | Against  0

Pembeli yang sangat baik. Terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukainya Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250. Datang lagi lain kali

aksesori elektrifikasi 2022-07-31 15:36:38 Support  0 | Against  0

Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250Kualitinya bagus, benar-benar di luar jangkaan, dan kelajuan penghantaran sangat pantas.

Jualan alat ganti kereta 2022-07-31 16:30:00 Support  0 | Against  0

Kali pertama saya jumpa apa yang saya mahukan Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250, saya berada dalam mood yang baik! Bos, ayuh, saya berharap untuk terus menghasilkan produk yang bagus.

Pengeluaran bahan perantara pewarna perubatan 2022-07-31 15:32:27 Support  0 | Against  0

Untuk memenuhi jangkaan bos terhadap saya, saya akan menulis penilaian saya sendiri secara objektif, saksama dan jujur, Saint-Louis du NordPengubah jenis kering scb13-1250 memang sangat bagus, terima kasih!!!
LoginCan Publish Content