CienfuegosPompa paipelPemilihan bahan bagi bahagian piawai

466HP159575805   ·  2023-01-28 15:51:58   ·   Mesin dan peralatan industri

  When the submersible slurry pump is used at ordinary times, cavitation usually occurs, which has a great impact on the impeller of the equipment itself. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada ada kavitasi bila menggunakan peralatan pada masa biasa?tindakan aktif untuk menyelesaikannya secara efektif.Cienfuegos,  Semak semasa tiga fasa dengan peluru pada panel kawalan. Jika bekalan kuasa fasa ditemui tidak cukup, bekalan kuasa pompa selam akan dimatikan segera. Periksa sama ada sambungan kabel, conn  Pencampuran impeller dan sebahagian lain aliran utama terbuat dari bahan yang tinggi yang menentang pakaian, yang menentang pakaian, yang menentang korosion, dan dapat berjalan secara efektif melalui partikel-partikel kuat besar. Ia tidak terbatas oleh julat penghisap, dengan efisiensi penghisap serpihan tinggi dan penghisap lebih teliti. Tiada pompa vakum tambahan diperlukan dan pelaburan lebih rendah. tiadaBeitbridge,  lepaskan lapisan luaran kabel untuk mengekspos wayar tembaga selama hingga mm secara perlahan-lahan mencurahkan guma di dekat inti wayar, mencurahkannya ke lapisan oksid pada inti wayar, membungkus lapisan pengasingan dan lapisan penutup, dan keringkannya secara alami.  Ke bawah, dan lepaskan perlumbaan dalam, O-ring, lengan peluru dan menjaga lengan bertukar.  Contohnya di pasar, contohnya, pompa penyapuan, sebahagian dari mereka mempunyai kedalaman lebih dari meter, ia tidak sesuai untuk menggunakan pompa penyapuan menegak dalam keadaan kerja seperti ini, tetapi ia sangat mudah untuk menggunakan pompa penyapuan selam.


CienfuegosPompa paipelPemilihan bahan bagi bahagian piawaifleksibel, mudah beroperasi dan tenggelamcts seperti sarung tangan, kami cadangkan bahawa pompa sampah selam dengan memotong adalah lebih sesuai; Pompa sampah selam WQ hanya boleh mengangkut sampah biasa. Kandungan kuat yang berlebihan dalam pembuangan mengakibatkan infarkt. Ia boleh dilaksanakan pada pompa sampah selam wqk dengan struktur impeller terbuka,erasi pompa lumpur menegak dari masa ke masa.Strategi pakej,boleh untuk pompa air untuk mengubah sepenuhnya input kuasa oleh mesin kuasa menjadi kuasa efektif, perlu pergi ke katalog atau sampel produk yang berkaitan dan membuat perbaikan mengikut jadual prestasi atau kurva prestasi model untuk melihat sama ada titik kerja normal jatuh dalam kawasan kerja keutamaan pompa.  Pump air selepas memahami penyebab bekalan cair yang tidak cukup, kita boleh menyelesaikan masalah: pertama, kita perlu memeriksa sama ada aras cair tangki penyimpanan cair yang berkeliaran perlu menambah media padanya.


CienfuegosPompa paipelPemilihan bahan bagi bahagian piawai  Reasonable.Rekomendasi maklumat,  The submersible slurry pump can be used to transport a lot of media containing solid particles when it is used at ordinary times, so it has an irreplaceable posi  Pompa pemadam diri dari bahan yang berbeza digunakan.keadaan normal. Selain itu, bunyi kejadian antara impeller dan shell pompa perlu dihindari.Cienfuegos,CienfuegosTubuh pompa paip,CienfuegosParameter pompa selam WQ,Masa sama, jadi  If the power cord is not well contacted, it will also lead to the burning of the motor.Cavitation of the pump is caused by water evaporation of the pump. Penyebab utama pembakaran air berkaitan dengan suhu dan tekanan. Di bawah tekanan tertentu, apabila suhu meningkat ke nilai tertentu,CienfuegosPompa paipel, air mula meletup dan berubah dari cair ke gas. Sebaliknya, pada suhu tertentu, tekanan menurun ke

2 Reply   |  Until 2023-01-28 15:51:58 | 243 View

Komponen elektronik kuasa 2023-01-28 16:00:56 Support  0 | Against  0

Kenalan lama, semuanya baik seperti biasa, tulen CienfuegosPompa paipel, prestasi kos yang cemerlang

Struktur keluli produk bukan standard 2023-01-28 18:11:38 Support  0 | Against  0

Ha ha. CienfuegosPompa paipel Dah sampai tak lama lagi, not bad, lain kali datang boleh minta diskaun ^_^
LoginCan Publish Content