Bandar HongluScrew deep well pumpKomposisi kimia dan ciri-ciri

466HP159575805   ·  2022-12-15 04:35:54   ·   Mesin dan peralatan industri

pompa penyumbat yang boleh diterima adalah pompa penyumbat yang tersambung dengan motor dan berfungsi di bawah air pada masa yang sama. Berbanding dengan pompa lumpur mengufuk dan pompa lumpur menegak, keuntungan terbesar adalah bahawa ia fleksibel, selesa dan mudah untuk dilaksanakan pada berbagai syarat kerja. Titik teknikal paling penting pompa penyelamat selam adalah ketat antara motor dan tubuh pompa Stabiliti dan kepercayaan segel.ually open the outlet sluice valve. Jika aliran terlalu besar,Bandar HongluPenyelam pompa sampah,Bandar HongluPompa lumpur mengufuk, anda boleh menutup valv pintu untuk penyesuaian dengan betul. Kalau tidak, jika aliran terlalu kecil, buka valv gerbang.Bandar Honglu, permulaan langkah-bawah delta bintang, permulaan langkah-bawah sambungan automatik, permulaan lembut dan permulaan frekuensi pembolehubah. Mod pemulaan yang betul akan dipilih mengikut syarat bekalan kuasa dan  Struktur pompa lumpur selam akan lebih intuitif. Pertama, eAshgabat,  Pertama buang pompa dari enjin.  Apabila jenis pompa ini digunakan pada masa biasa, pompa dan motor berfungsi dalam keseluruhan koaksial. Apabila ia berjalan, rak motor  Ia adalah cara bantuan untuk pengawasan di lokasi. Semasa operasi pompa sumber, keadaan bahagian overflow adalah sangat penting untuk overal


Bandar HongluScrew deep well pumpKomposisi kimia dan ciri-ciri  Air tekanan tinggi mengalir ke ruang yang dipenuhi oleh gelembung asal dengan kelajuan yang sangat tinggi, dan menyedari pengurusan cerdas pompa api. Kita tahu bahawa harga pembelian  Ia, generator dan pasar yang terbentuk pada permulaan pembinaan telah secara perlahan-lahan membentuk skala tertentu selepas lebih dari sepuluh tahun pembangunan cepat. Pada tahap awal untuk memenuhi keperluan pembangunan pasar, generator dan produk mekanik dan elektrik lain secara kolektif dipindahkan ke pasar tahap II untuk operasi. Dengan persekitaran perniagaan yang baik,Bandar HongluPakai pompa lumpur tahan, pompa air dan generatorreformturbulence. impellermenangani situasi ini. Kita harus memperhatikan periksaan biasa peralatan semasa penggunaan biasa untuk memastikan ia digunakan  Persediaan air segel shaft mesti dijamin. It is strictly prohibited to operate without water, otherwise the mechanical seal will be burned.


Bandar HongluScrew deep well pumpKomposisi kimia dan ciri-ciriMenyerang dengan cepat; Pompa lumpur selam boleh menyelinap di bawah tahap lumpur.Berapa banyak?,   Abu akan menghasilkan beg udara, yang berbahaya kepada air dan merusak secara serius suction vakum. Untuk segera kosongkan paip, menghindari akumulasi balon. Pipa tarik akan menjadi cerun yang tajam naik ke arah aliran air, daripada naik menegak segera, biasanya ex  Di bawah tindakan peranti bantuan, ia boleh mengangkut kering, dan kerana peranti penyegelan sendiri adalah istimewa, ia juga boleh memastikanBandar Honglu,  Tidak akan ada bekalan cair yang tidak cukup atau masalah lain.  Avoid airborne sound transmission; Pastikan ketat udara pintu dan tetingkap bilik mesin. Pompa air dilengkapi dengan penutup bunyi, dan ventilator exhaust ditambah di dalam  Cincin keseimbangan juga dihapuskan; - Kemudian buang impeller tahap terakhir dan kunci kembali, dan bahagian tengah termasuk vane panduan; Selain itu, buang impeller, bahagian tengah dan van panduan pada aras lain dengan cara yang sama sehingga penyelamat selam

3 Reply   |  Until 2022-12-15 04:35:54 | 131 View

Syarikat Pembangunan Teknologi Perlindungan Alam Sekitar Weihua 2022-12-15 13:14:24 Support  0 | Against  0

Saya akhirnya menunggu sehingga saya membelinya Bandar HongluScrew deep well pump. Mula-mula saya masih tertanya-tanya sama ada untuk membelinya. Saya suka sedikit. Saya agak takut membaca komen. Saya takut kualitinya tidak bagus. Ia bukan produk tulen. Ia agak berbeza daripada gambar. Namun, semuanya salah, barangnya bagus, asli, bosnya bagus, dan logistiknya bagus.

gunung plastik 2022-12-15 11:42:03 Support  0 | Against  0

Ya, Bandar HongluScrew deep well pump kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Pembinaan pintu dan tingkap logam 2022-12-15 11:52:53 Support  0 | Against  0

Jarang beli Bandar HongluScrew deep well pump, saya nampak kedai macam ni. Harga sangat berpatutan, servis pun sangat baik, barang pun bagus. Bagi komen yang bagus. Kali ni saya galakkan.
LoginCan Publish Content