San Francisco El AltoAdakah pengubah jenis kering pengubah kotakCara membuat debug dalam industri untuk menjimatkan tenaga dan melindungi alam sekitar

122HP117294921   ·  2022-06-27 01:29:49   ·   Mesin dan peralatan industri

Dipersediakan dengan pengawal suhu, pemanas platin (pt) ditempatkan di samping lubang terbenam di atas kola solenoid tenaga rendah untuk menguji ketinggalan suhu angin pengubah, menghentikan pemanas sentrifugal sejuk, tetapkan penggera masalah umum, penggera tepat suhu dan kesan ketinggalan tepat suhu, untuk menguji prestasi keselamatan operasi pengubah.Bunyi, ia akan menyebabkan kerosakan besar.San Francisco El AltoPeralatan induktif sekunder di stesen pengedaran (seperti pengubah, pengubah tensi, reli kenderaan, AC, dll.), semua bekerja secara biasa. Menurut semasa AC, inti pengubah resisten angin akan mengeluarkan bunyi 'buzzing and buzzing' dengan irama yang sama dan nada tertentu. Staf operasi pengubah seharusnya memahami dan menangkap ciri-ciri bunyi, dan akan ada bunyi dan bahkan 'crackling' dalam kes kegagalan peralatan umum& rdquo; Bunyi memuat dan membuang boleh membedakan generasi dan ciri-ciri perisian biasa cacat menurut undang-undang muzik dan perubahan bunyi apabila segala-galanya normal dan tidak normal.Apabila ujian muatan penuh dilakukan dan semuanya normal, muatan boleh disambung.Caseres,Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?Untuk menjalankan percubaan minyak pengubah kuasa lebih baik,San Francisco El AltoPengubah elektrik, perlu sampel minyak pengubah kuasa. Kerja pengumpulan patut dilakukan pada hari matahari kering. Kanting yang biasa digunakan dan kaedah pengumpulan sampel semasa pengumpulan mempunyai kerosakan segera sama ada kualiti spesifik minyak boleh benar-benar disebut. Sampel minyak untuk ujian tekanan AC tidak boleh kurang dari .kg, dan sampel minyak untuk ujian mudah tidak boleh kurang dari kg.Pada pengurusan muatan:


San Francisco El AltoAdakah pengubah jenis kering pengubah kotakCara membuat debug dalam industri untuk menjimatkan tenaga dan melindungi alam sekitarPembuat pengubah jenis keringIsolasi bolt penyancar inti melalui menekan inti besi rosak, yang mengakibatkan kesalahan sirkuit pendek antara helaian besi silikon dari inti besi dan bolt penyancar inti;Penyebar bunyi pengubah jenis keringKeperlukan pemasangan,Jika volum pengubah kuasa terlalu kecil,San Francisco El AltoName, pengubah akan dimuatkan terlalu lama dan mudah untuk menghancurkan mesin dan peralatan. Oleh itu, kapasitas nilai pengubah patut dipilih mengikut konsumsi kuasa, yang tidak sesuai untuk terlalu besar atau terlalu kecil.Pembuat pengubah kuasaKaedah pengalihan berbeza, pengubah jenis kering kebanyakan menggunakan kising silica gel ketat air, sementara pengubah minyak kebanyakan menggunakan kising ketat air porcelain;


San Francisco El AltoAdakah pengubah jenis kering pengubah kotakCara membuat debug dalam industri untuk menjimatkan tenaga dan melindungi alam sekitarSelepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan,San Francisco El AltoSkema pemasangan penukar 35 kV minyak, dan muatan akan bertambah secara perlahan-lahan dari %, % dan % mengikut gred.Rekomendasi Kualiti,Pembuat pengubah kuasaKaedah pemeriksaan visual untuk pemeriksaan pengubahPengurangan getaran lembaran peranti mendarat memecahkan masalah pengubahsuaian sambungan keras tetap antara lembaran tembaga peranti mendarat dan pengubah jenis kering. Oscilasi asal pengubah jenis kering akan dihantar ke logam dalam beton oleh kekacauan dan menyebabkan bunyi frekuensi rendah. Oleh itu, ia juga perlu diubah untuk menghasilkan sambungan fleksibel.San Francisco El Alto,Pengambilan sampel diluar akan dilakukan dalam hari matahari atau cuaca kering dengan kelembapan lingkungan rendah. Semasa pengambilan sampel, perlu mencegah dengan teguh penyerangan tanah seperti hujan, salji angin dan pasir.Perbezaan antara pengubah jenis kering dan pengubah terbenam minyak:Pipa pembuangan panas radiator paip panas biasanya dibuat dari paip baja tanpa lengkap selepas dipotong dengan menampar mati. Apabila paip pembuangan panas dibelakang dan diseweldi oleh penywelding elektrik, pembuangan minyak sering disebabkan. Ini disebabkan kekuatan sokongan pada permukaan paip dan tekanan kerja pada lubang dalaman apabila menampar paip pembuangan panas.

2 Reply   |  Until 2022-06-27 01:29:49 | 266 View

Alat ganti dandang 2022-06-27 08:44:32 Support  0 | Against  0

Haha, saya sangat suka, suka dan bersorak untuk bos San Francisco El AltoAdakah pengubah jenis kering pengubah kotak

kotak pemeteran 2022-06-27 10:57:43 Support  0 | Against  0

Akhirnya saya dapat apa yang saya perlukan San Francisco El AltoAdakah pengubah jenis kering pengubah kotak, barang sangat bagus, harga pun murah dan harga pun murah, terima kasih boss! Sejujurnya, ini adalah pengalaman membeli-belah saya yang paling memuaskan. Sama ada sikap kedai atau barang, saya sangat berpuas hati. Sikap kedai sangat profesional dan bersemangat, menjawab semua soalan, dan jawapannya sangat cepat. Saya bertanya banyak soalan, dan dia tidak berasa menjengkelkan, dan dia akan menjawab saya dengan serius. Untuk ini, saya ingin merakamkan rasa hormat saya kepada anda. Tidak banyak kedai yang bagus seperti ini. .
LoginCan Publish Content