KanadaPompa Vortex dan pompa paipAir dalam industri asal sangat dalam

466HP159575805   ·  2022-08-27 12:18:25   ·   Mesin dan peralatan industri

  Setelah memahami prinsip kerja pompa lumpur selam, kita juga akan tahu bahawa bahagian-bahagian itu cenderung untuk dipakai semasa penggunaan biasa. In this way, persimpangan lengkung karakteristik pompa air dan lengkung karakteristik peralatan adalah titik operasi terbaik.tekanan dalam pompa lebih tinggi dari . MPapompa boleh diubah · menyesuaikan aras cair untuk membuat pompa air berfungsi di titik operasi terbaik. Selepas peralatan dipilih, cairan penyegelan .-. MPa lebih tinggi daripada tekanan dalam pompa boleh disuntik untuk penyegelan dan mengurangi kebocoranAntakya,  Lakukan kerja yang baik untuk memperbaiki  Jika ada pompa bersiap-siap, disarankan kedua-dua pompa digunakan bertukar. Apabila peralatan sedang digunakan, ia boleh berpura-pura bahawa skrin penapis bermain peranan penapisan, supaya mengelakkan banyak imn akan disesuaikan ke arah tertentu semasa penggunaan. Pompa lumpur selam perlu guna baris bila digunakan


KanadaPompa Vortex dan pompa paipAir dalam industri asal sangat dalam  Statistik lain percaya bahawa, sekurang-kurangnya dalam tahun-tahun terakhir, dan China Tenderasi pertumbuhan ekonomi akan kekal kelajuan tinggi. Oleh itu,  Pastikan electriking gland can be properly pressed. Jika ia memakai terlalu banyak, ia perlu diganti. Seluruh proses penurunan pompa lumpur selam meliputi kebanyakan lima tugas di atas, yang kebanyakan untuk memberi perhatian kepada perincian dan fenomena berlaku semasa operasi, dan tepat waktu menghadapi masalah pada masa untuk mengelakkan berada dalam tugas Kecelakaan semasa operasi menyebabkan kerugian.Produsi keselamatan,menangani situasi ini. Kita harus memperhatikan periksaan biasa peralatan semasa penggunaan biasa untuk memastikan ia digunakanmendengar beberapa media yang relatif bersih, dan impeller mereka biasanya berada dalam keadaan tertutup. Namun, salah satu media yang dihantar oleh pompa pembuangan mungkin  Putar dalam arah berguling sehingga kencangan antara impeller dan plat pengawal depan berhenti, kemudian guna bolt penyesuaian untuk bergerak rotor ke belakang, rekod ruang pergerakan ke hadapan dan ke belakang, mengedarkannya secara bersamaan antara plat pengawal depan dan belakang impeller sehingga ruang antara impeller, plat pengawal depan dan plat pengawal belakang adalah rata, berhenti, Dan ketatkan kedua-dua cakera debu dan ketatkan mereka pada rakit.


KanadaPompa Vortex dan pompa paipAir dalam industri asal sangat dalam  Sebenarnya,KanadaPompa slurry yang tidak menyentuh,KanadaPompa paipel, penghapusan impeller pompa sumber tidak boleh disesuaikan untuk semua jenis pompa, tetapi ia boleh disesuaikan. Semasa operasi normal, kebebasan perlu disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaga kebebasan dalam julat yang sesuai untuk operasi normal.penyelamatan peralatan,  jika gasket yang dibuang rosak serius, gasket baru akan diganti. Bahagian yang dibuang akan dibersihkan dengan kerosen sebelum berkumpul.  (a) Tinggi tidak boleh melebihi m.l kecepatan (m/s.  Perbezaan antara kuasa peluru P dan kuasa efektif PE adalah kerugian kuasa dalam pam yang diukur oleh efisiensi pam. Efisiensi pam ialah nisbah kuasa efektif dan kuasa peluru, yang diukur oleh η Menunjukkan.Kanada,  Jika tidak ada sensor kebocoran air yang sepadan, diperlukan untuk menyimpan secara terus-menerus lumpur selam  Pada dasarnya, sebab pemanasan motor pompa lumpur selam  Pompa selam bersiap-siap akan menggulung / pusingan setiap minggu untuk membuat perlindungan menerima muatan statik dan osc luaran

5 Reply   |  Until 2022-08-27 12:18:25 | 414 View

Zhuang Yong Machinery Manufacturing Co., Ltd. 2022-08-27 14:00:04 Support  0 | Against  0

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian KanadaPompa Vortex dan pompa paip, terima kasih!

kunco trading co. 2022-08-27 13:57:31 Support  0 | Against  0

KanadaPompa Vortex dan pompa paip Bagaimanakah arah aliran pasaran baru-baru ini, adakah anda tahu apa-apa?

produk wire mesh 2022-08-27 13:33:52 Support  0 | Against  0

KanadaPompa Vortex dan pompa paip Sangat berpuas hati, kualiti bagus.

trek 2022-08-27 14:30:39 Support  0 | Against  0

Membeli sesuatu dalam talian adalah mengenai integriti, dan anda melakukannya! Terima kasih KanadaPompa Vortex dan pompa paip Like one Penghantaran yang cepat, sikap yang sangat baik, sangat berpuas hati! sangat bagus!

Pembangunan sistem tenaga teragih 2022-08-27 14:20:59 Support  0 | Against  0

Saya akhirnya menunggu sehingga saya membelinya KanadaPompa Vortex dan pompa paip. Mula-mula saya masih tertanya-tanya sama ada untuk membelinya. Saya suka sedikit. Saya agak takut membaca komen. Saya takut kualitinya tidak bagus. Ia bukan produk tulen. Ia agak berbeza daripada gambar. Namun, semuanya salah, barangnya bagus, asli, bosnya bagus, dan logistiknya bagus.
LoginCan Publish Content