GrazTransformer transmisi kuasaCara meningkatkan inventori

122HP117294921   ·  2022-12-29 15:29:33   ·   Mesin dan peralatan industri
Kadar penukar adalah: n = P / pxo%, iaitu,GrazIsolasi pengubah kuasa, apabila kehilangan tembaga penukar sama dengan kehilangan besi, kadar adalah sangat besar. Oleh itu, muatan penukar ialah: = P / PK. Pertimbangkan secara penuh kehilangan kuasa aktif disebabkan oleh kuasa reaktif dalam perisian sistem semasa operasi penukar. Pelarasan muatan ialah: ia boleh dilihat dari pengiraan formula muatan bahawa kadar besar penukar tidak berlaku apabila muatan penuh, Secara umum, ia adalah kira-kira %, tetapi apabila memilih kapasitas pengubah, kita perlu memilih pengubah yang berkesan mengikut keadaan muatan dan muatan, untuk membuat pengubah dalam keadaan pembangunan ekonomi dan mencapai tujuan penyimpanan kuasa.Ia termasuk prestasi dan penggunaan utama bahan lapisan mengisolasi, berbagai bahagian lapisan mengisolasi, proses penghasilan komponen dan standar kualiti; Performasi dan penggunaan utama berbilang wayar, proses induktansi koil dari berbagai cara koil elektromagnetik, proses penyelesaian dan piawai kualiti, proses potong cip besi, proses tumpukan inti dan piawai kualiti, proses produksi dan piawai kualiti perisai elektromagnetik.Goycay,Apabila pembuat sampel pengubah kuasa dari tangki minyak kereta, selepas membuka penutup penutup, gunakan penutup karet yang bersih dan kering ke minyak. Pada masa yang sama tekan paip cabang dengan ibu jari anda, dan lepaskan ibu jari anda untuk memasukkan minyak ke dalam paip,Operasi dan pengurusan penyelamatan pengubah tenggelam minyakSemasa menjalankan ujian tanpa muatan, pengubah mesti disambungkan dengan tenaga kerja dari sisi bekalan kuasa tukar, dan kemudian membuat impuls tenaga kerja ditutup.


GrazTransformer transmisi kuasaCara meningkatkan inventoriPengubah kuasa juga digunakan untuk ujian, yang dipanggil pengubah kuasa ujian. Ia boleh dibahagi menjadi pengubah kuasa yang boleh dihancurkan, pengubah minyak,GrazTanda pengubah jenis kering, ujian kering dan pengubah kuasa ujian lain. Ia adalah stesen kuasa Peralatan ujian as as yang digunakan untuk ujian komunikasi dan pemampatan AC oleh ramai pengguna seperti biro bekalan kuasa dan institusi kajian saintifik digunakan untuk berbagai produk elektrik menurut spesifikasi Biro pengawasan kualiti Komponen elektrik Ujian kekuatan pemampatan insulasi dibawah semasa yang diperlukan akan dilakukan untuk bahan mentah insulasi.Peralatan induktif sekunder di stesen pengedaran (seperti pengubah, pengubah tensi, reli kenderaan, AC, dll.),GrazPemulihan pengubah kabinet elektrik, semua bekerja secara biasa. Menurut semasa AC inti pengubah resisten angin akan mengeluarkan bunyi 'buzzing and buzzing' dengan irama yang sama dan nada tertentu. Staf operasi pengubah seharusnya memahami dan menangkap ciri-ciri bunyi, dan akan ada bunyi dan bahkan 'crackling' dalam kes kegagalan peralatan umum& rdquo; Bunyi memuat dan membuang boleh membedakan generasi dan ciri-ciri perisian biasa cacat menurut undang-undang muzik dan perubahan bunyi apabila segala-galanya normal dan tidak normal.Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah pemeriksaan lonceng menggantung, minyak akan dipomp ke bawah botol bel sebelum botol bel boleh dibuang.aset,Kawalan salib-seksyen bagi pemalam input dan kuasa output pengubah mesti sesuai dengan persediaan saiz semasa mereka; Ia sepatutnya dilengkapi mengikut intensiti semasa -A / Min.Tindakan perlindungan untuk memecahkan pengubah jenis keringPerjalanan pengasingan bunyi bilik enjin utama kunci untuk perawatan pengasingan bunyi bilik pengubah jenis kering bermula dari tiga tahap: tetingkap, port ventilasi dan pertukaran udara dan permukaan jalan, dan aplikasikan tetingkap pengasingan bunyi, pad pengangkutan lantai beton yang mengapung dan komoditi pengurangan bunyi dan pengurangan bunyi lain untuk mencapai kesan pengasingan bunyi.


GrazTransformer transmisi kuasaCara meningkatkan inventoriPenghakiman cacat pengubah kuasasasaran,Fuse tenaga tinggi penukar memecahkan satu fasa;Peralatan ini boleh menghapuskan kekurangan yang ditemui dalam pemeriksaan patroli, membersihkan kotak perlindungan air porcelain, membuang dan menggantikan pad kulit retak atau kering memeriksa dan ketat nod, mengisi minyak dengan minyak kurang, memeriksa dan menggantikan gel silica topeng bernafas, dll.Kaedah dan keseluruhan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasa adalah seperti ini:Graz,Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;Sumber kuasa penukaran kekurangan satu fasa kuasa;Kawalan dan tindakan pencegahan kebisingan bagi pengubah jenis kering

5 Reply   |  Until 2022-12-29 15:29:33 | 356 View

Chenglong HVAC Equipment Technology Co., Ltd. 2022-12-29 17:05:55 Support  0 | Against  0

Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda GrazTransformer transmisi kuasa dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .

Jingcheng Information Technology Co., Ltd. 2022-12-29 16:07:45 Support  0 | Against  0

Ya, GrazTransformer transmisi kuasa kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

yaka trading co. 2022-12-29 16:50:14 Support  0 | Against  0

Ya, GrazTransformer transmisi kuasa kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Menyediakan perkhidmatan pengecasan untuk kenderaan elektrik 2022-12-29 16:47:49 Support  0 | Against  0

Kelajuan penghantaran adalah sangat pantas, berikan syarikat anda thums up

bar perisai 2022-12-29 16:53:55 Support  0 | Against  0

Setiap kali saya menerima barang itu sangat menyenangkan, tetapi sepanjang saya berfikir untuk menilainya, kepala saya besar. Nasib baik, rakan sejagat mengesyorkan rumah anda GrazTransformer transmisi kuasa, harganya bagus, kualitinya bagus, penghantarannya bagus, dan bosnya bagus.
LoginCan Publish Content