Nai sur SeineAh slurry pumpPengenalan terhadap tindakan pencegahan

466HP159575805   ·  2024-04-15 00:34:02   ·   Mesin dan peralatan industri

g digunakan untuk jangka masa. Mari s belajar bagaimana menggantikan segel air.  Jika tidak ada sensor kebocoran air yang sepadan, diperlukan untuk menyimpan secara terus-menerus lumpur selamNai sur Seine,  Aliran penghantaran pompa skru tiada kaitan dengan tekanan penghantaran. Tekanan penghantaran hanya berkaitan dengan tahap pompa skru, sementara aliran dan kelajuan mempunyai hubungan positif yang ketat. Therefore, when it is necessary to control the conveying flow, it is only necessary to adjust the motor speed by equipped with frequency converter or realize statau pam boleh tenggelam dalam cair pada masa yang sama; Pompa lumpur menegak adalah produk awal dan pompa lumpur selam adalah produk baru dikembangkan mengikut permintaan pasarNegombo,  Apa perintahnya?  Kerja, tiada bunyi dan getaran, dan laman ini lebih bersih.  Seluruh tubuh pengimbangan, termasuk kelenjar pengimbangan, cincin pengimbangan dan pengimbangan, perlu dihapuskan; Submersible slurry pump Disassemble the o-seal ring, periksa peralatan elektrik ba


Nai sur SeineAh slurry pumpPengenalan terhadap tindakan pencegahan  Yang di atas adalah perkenalan singkat kepada kesan dan bentuk segel peluru pompa lumpur selam. Pengguna boleh pilih jenis segel peluru sesuai mengikut keperluan sebenar mereka.  Perhatikan alat ini secara konstan, dan ukur perlawanan izolasi setiap setengah bulan. Nilai perlawanan tidak boleh kurang dari . megohm.rn it over for use. Bagaimanapun, jika segel air karet tolak digunakan, bilaPengurangan?,  Fleksibiliti. Peralatan mempunyai struktur maju, aliran luas, kapasitas pembuangan kanan-kanan kuat, pemilihan bahan yang baik dan perlawanan kerosakan kuat. Ia sesuai untuk membawa cair yang mengandungi partikel-partikel yang solid, seperti batu pasir, cinder dan tailings. Jadi apa yang diperlukan untuk kerjanya? Mari mereka memahami secara singkat.  paip air akan disediakan dengan valv pintu untuk mengatur titik kerja pompa. Kabur akan dipasang secepat mungkin dengan keluar pam. Unit pam yang lebih besar dari meter akan disediakan dengan valv pemeriksaan di luar pam. Dalam kes pemadaman tiba-tiba, aliran luas, pemilihan bahan yang baik dan perlawanan kerosakan kuat. Sesuai untuk mengangkut cair yang mengandungi partikel tegar, seperti batu pasir, cinder dan tailings. Jadi apa yang diperlukan untuk kerjanya? Mari mereka memahami secara singkat.


Nai sur SeineAh slurry pumpPengenalan terhadap tindakan pencegahan  Therefore, when the pump temperature is too high, you don Tak perlu panik. Anda boleh cepat menyelesaikan masalah menurut sebab-sebab yang disebut di atas,Nai sur SeinePompa saluran paip air, untuk mencari penyebab akar suhu berlebihan peralatan pada masa, dan kemudian taKejujuran dan keuntungan bersama,  Seharusnya /-/ antara. Apabila pakej dipakai,Nai sur SeineApi pompa sumur dalam,Nai sur SeineSelf-priming slurry pompa wholesale, th  Jika pompa sumur dalam tidak digunakan secara terus-menerus selepas berjalan di sumur ia patut dimulakan sekali seminggu dan berjalan selama - minit untuk mencegah pompa elektrik dimulakan kerana kerosakan.dari industri perlindungan persekitaran. Mari s melihat tindakan penyelamatan untuk aksesori pompa sumber.Nai sur Seine,  Perkara proses berbeza: motor yang digunakan dalam pompa lumpur menegak adalah motor menegak biasa, yang tidak mempunyai kekebalan air . Motor pompa lumpur selam dan selang pompa adalah koaksial. Motor ini harus ketat air dan ditutup. Motor dan tubuh pompa boleh menyerang di bawah air pada masa yang sama.data tahanan teknologi tinggi. Kehidupan perkhidmatan telah meningkat jauh, dan frekuensi penyelamatan telah dikurangkan, biaya telah dikurangkan, dan pendapatan telah meningkat.  Penggunaan pam air untuk pembuangan dan pembuangan pertanian boleh meningkatkan kemampuan pertanian untuk menentang bencana alam, meningkatkan produksi dan memastikan pendapatan, dan menyediakan syarat bahan untuk mekanisasi pertanian dan konservatif air.

4 Reply   |  Until 2024-04-15 00:34:02 | 47 View

Peti besi logam dan keluli tahan karat 2024-04-15 09:52:05 Support  0 | Against  0

Ia masih mampu untuk membeli barangan dalam talian, Nai sur SeineAh slurry pump Saya telah menandatangani dua hari lewat, tetapi perkara itu benar-benar baik, dan bosnya baik. Kelajuan pengangkutan juga sangat pantas.

Pembangunan hartanah bandar 2024-04-15 08:45:29 Support  0 | Against  0

Buat iklan untuk anda, kawan-kawan: Produk Nai sur SeineAh slurry pump ini sangat bernilai.

menara penyucian 2024-04-15 07:54:29 Support  0 | Against  0

Saya baru menerimanya pagi ini dan saya sangat menyukainya. Lain kali saya datang, boleh kenalkan kawan untuk beli Nai sur SeineAh slurry pump bagi diskaun?

plat belakang 2024-04-15 08:51:44 Support  0 | Against  0

Kualiti sangat bagus, sangat bagus, Nai sur SeineAh slurry pump sama seperti gambar, pembungkusan dan kualiti juga sangat baik,
LoginCan Publish Content