kerbauPeraturan pagar pengubah kuasaKaedah pampasan ralat geometri ruang tiga dimensi

122HP117294921   ·  2022-03-15 00:38:45   ·   Mesin dan peralatan industri

Kebocoran minyak di flange looperKebocoran minyak di posisi penywelding elektrikkerbau,kerbauPiawai negara untuk kehilangan pengubah tenggelam minyak,Pembuat penukar tidak boleh menggunakan kaedah sentuhan tangan untuk mengesan peralatan tenaga tinggi yang bertenaga, seperti penukar dalam operasi dan peralatan pendaratan neutral dari kola penahanan lengkung. For the equipment without power supply and whose shell is reliable grounding device the temperature or temperature rise must be tested by hand. Peralatan sekunder boleh diperiksa dengan kaedah sentuhan tangan apabila ia panas dan bergetar.Kaedah dan keseluruhan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasa adalah seperti ini:Bandar Fuzhou, ia patut diizolasi sebelum digunakan,kerbauJadual kehilangan pengubah distribusi, dan diukur dengan tepat dengan megger pendaratan V. Keperlawanan izolasi dari sisi utama ke sisi sekunder dan tanah patut ^ mfl, perlawanan izolasi dari sisi sekunder ke tanah patut ^ mh, dan perlawanan izolasi dari inti besi ke tanah patut & amp; gt; mfl (peranti mendarat patut dibuang).Dalam keseluruhan proses penghantaran tenaga elektromagnetik dalam sistem bekalan kuasa, ia pasti akan menyebabkan kehilangan tenaga dan kuasa output. Apabila mengangkut kuasa output yang sama, kehilangan tenaga adalah secara bertentangan dengan tenaga, dan kehilangan tenaga output adalah bertentangan dengan meter kuasa dua tenaga. Pengubah digunakan untuk meningkatkan tenaga dan mengurangkan kerosakan penutup.Apabila pembuat sampel pengubah kuasa dari tangki minyak kereta, selepas membuka penutup penutup, gunakan penutup karet yang bersih dan kering ke minyak. Pada masa yang sama,kerbauPengatur penurunan minyak kuasa tinggi, tekan paip cabang dengan ibu jari anda, dan lepaskan ibu jari anda untuk memasukkan minyak ke dalam paip,


kerbauPeraturan pagar pengubah kuasaKaedah pampasan ralat geometri ruang tiga dimensiBagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?Jaga-jaga untuk operasi percubaan penghasil pengubah kuasa() kedudukan pemasangan asuransi komersial sekunder pengubah pada lajur dan tanah mesti memenuhi keperluan berikut: jika ada pemutus di sisi sekunder, ia mesti dipasang antara pemutus dan pemutus komposit tenaga rendah, ia mesti dipasang pada kedua-dua sisi penyesuaian komposit tenaga rendah dan pelompat kabel terpisah mesti disambung ke kabel terpisah pada kedua-dua sisi pemutus sirkuit.Yang mana lebih baik,Secara umum, kaedah rawatan kecemasan api pengubah yang ditenggelamkan minyak adalah terutama untuk memadamkan pengubah yang ditenggelamkan minyak, memadamkan bekalan kuasa yang ditukar di setiap sisi, dengan cepat melaburkan pengubah yang ditenggelamkan minyak dan memulakan sistem bekalan kuasa dari kosong. Hentikan operasi peralatan sejuk. Nyalakan penukar minyak yang ditenggelamkan. Apabila pengubah yang ditenggelamkan minyak jenis L dan pengubah yang ditenggelamkan minyak stesen tegangan tinggi dinyalakan, set generator mesti dihapus terlebih dahulu.Cora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian pentingKerosakan pemburukan pengisihan inti pengubah


kerbauPeraturan pagar pengubah kuasaKaedah pampasan ralat geometri ruang tiga dimensiPenyebar bunyi pengubah jenis keringKepastian Kualiti,Selepas mengambil sampel, ikat tapp kaca laminasi dengan kuat dengan kertas atau kain bersih untuk mencegah tanah dan air mencemarkan tapp botol.Bagaimana untuk membuat minyak untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak?Masalah umum pengubah tapak pengubah kuasakerbau,Ia termasuk prestasi dan penggunaan utama bahan lapisan mengisolasi, berbagai bahagian lapisan mengisolasi, proses penghasilan komponen dan standar kualiti; Performasi dan penggunaan utama berbilang wayar, proses induktansi koil dari berbagai cara koil elektromagnetik, proses penyelesaian dan piawai kualiti, proses keseluruhan sut dan piawai kualiti koil elektromagnetik; Parameter prestasi utama inti ferrit, proses potong cip besi, proses tumpukan inti dan piawai kualiti, proses produksi dan piawai kualiti perisai elektromagnetik.Alasan utama untuk kebocoran minyak adalah bahawa terdapat cacat dalam bahagian besi yang diletakkanAfter hours of continuous trial operation with a certain load, the main body and accessories of the transformer are all normal, and the transformer will turn to all normal operation.

5 Reply   |  Until 2022-03-15 00:38:45 | 205 View

Youchuang Future Technology and Trade Co., Ltd. 2022-03-15 08:14:53 Support  0 | Against  0

Rakan sekerja saya sangat menyukainya. Lain kali datang lagi. Ia adalah produk asli yang jarang ditemui. kerbauPeraturan pagar pengubah kuasa Saya sangat berpuas hati dengannya. Bos mempunyai personaliti yang baik, awesome. Not bad. Kualiti pun bagus. Kelajuan juga pantas. Bagus betul!

rangkaian 2022-03-15 08:50:33 Support  0 | Against  0

Saya akhirnya menunggu sehingga saya membelinya kerbauPeraturan pagar pengubah kuasa. Mula-mula saya masih tertanya-tanya sama ada untuk membelinya. Saya suka sedikit. Saya agak takut membaca komen. Saya takut kualitinya tidak bagus. Ia bukan produk tulen. Ia agak berbeza daripada gambar. Namun, semuanya salah, barangnya bagus, asli, bosnya bagus, dan logistiknya bagus.

Kertas penapis untuk industri automotif 2022-03-15 08:25:39 Support  0 | Against  0

Ya, saya harap untuk memberi kerjasama lain kali. Terima kasih bos~~ Penghantaran cepat, kerbauPeraturan pagar pengubah kuasa pada dasarnya berpuas hati.

Pemborong dan runcit bahan binaan 2022-03-15 08:19:20 Support  0 | Against  0

kerbauPeraturan pagar pengubah kuasa Sangat menjimatkan kos! Ia berbaloi untuk dibeli seperti semua orang! berbaloi untuk dimiliki!

plat belakang 2022-03-15 09:09:11 Support  0 | Against  0

Anda kerbauPeraturan pagar pengubah kuasa bagus, adakah senang untuk membuat pesanan?
LoginCan Publish Content