Grand GoavePompa lumpur mengufukItem pemeliharaan pada musim panas

466HP159575805   ·  2023-09-13 02:52:30   ·   Mesin dan peralatan industri
perlindungan lengkap, struktur yang masuk akal, pemasangan yang sesuai dan prestasi biaya tinggi. Dalam kes kegagalan tenaga dari kilang dan kecemasan pompa air akan bermula secara automatik untuk menambah tekanan rangkaian paip.  Bahagian Tao juga memakannya.Grand Goave,  Berbanding dengan pelaburan dalam  Pompa lumpur bermaksud terutama untuk menyebarkan aliran, jadi meter aliran (meter) akan dipasang dalam sistem pengawasan operasi sejauh mungkin untuk mengawasi sama ada aliran memenuhi keperluan pada bila-bila masa; Dalam sistem saluran paip, sistem pemadam serpihan dan tekananWacho,  Pompa lumpur bermaksud terutama untuk menyebarkan aliran, jadi meter aliran (meter) akan dipasang dalam sistem pengawasan operasi sejauh mungkin untuk mengawasi sama ada aliran memenuhi keperluan pada bila-bila masa; Dalam sistem saluran paip sistem pemadam serpihan dan tekanan  Ia tidak betul bahawa ia tidak mempunyai kesan pada kita.om meter ke meter!


Grand GoavePompa lumpur mengufukItem pemeliharaan pada musim panas  pasang selang pam depan dahulu dan kemudian arah belakang untuk pam penyumbang tekan penapis kotak penyumbang silindrik.  Keperluan untuk set lengkap pompa air  Selain itu, kerana panjang shaft panjang secara umum ditetapkan,Grand GoavePump paip air panas berkeliling, ia sering sukar untuk memasang ia. Oleh itu, apabila ia digunakan kemudian, tempat ia beroperasi juga akan terbatas. Jika peralatan akanSangat disarankan,  Normal operation. Pompa lumpur selam boleh mengangkut lumpur dengan partikel-partikel korosif atau solid, lumpur batubara transpo medium beratbmersible pump.  Memotong pedang boleh dipilih untuk memotong beberapa blok besar bahan-bahan kuat menjadi potongan semasa digunakan, supaya penghalangan boleh dihindari semasa digunakan semula.


Grand GoavePompa lumpur mengufukItem pemeliharaan pada musim panas  Semasa pemasangan komponen bearing licin, jika pemasangan adalah betul, minyak licin adalah sesuai, perbaikan adalah tepat waktu, dan umur penghantaran akan panjang, staf perbaikan patut perbaiki komponen bearing secara peribadi, memeriksa keadaan bearing dan minyak licin, danProfessional adalah raja,  Therefore, when the pump temperature is too high, you don Tak perlu panik. Anda boleh cepat menyelesaikan masalah menurut sebab-sebab yang disebut di atas,Grand GoavePompa saluran paip, untuk mencari penyebab akar suhu berlebihan peralatan pada masa, dan kemudian ta  menyerap semua jenis pasir berlian, pasir kuarz, serpihan besi dan partikel-partikel tahti serpihan air.  Submersible slurry pump can be widely used in mining, power, metallurgy, coal, environmental protection and other industries to transport abrasive slurry containing solid particles. Seperti pengangkutan kering minyak dalam konsentrator metallurgi, pembuangan abu hidraulik di kilang tenaga panas, batu batuGrand Goave,  Kita juga perlu hadapi frekuensi permulaan dan pilih peranti perlindungan panas yang sesuai untuk digunakan.mengawal model pompa lumpur, angkat pompa yang digunakan terlalu tinggi atau terlalu rendah, yang akan membawa ke muatan berlebihan

3 Reply   |  Until 2023-09-13 02:52:30 | 56 View

shengchuan peralatan sukan pembuatan co., ltd. 2023-09-13 11:23:50 Support  0 | Against  0

Buat iklan untuk anda, kawan-kawan: Produk Grand GoavePompa lumpur mengufuk ini sangat bernilai.

Pengilangan Soda Besar 2023-09-13 10:31:19 Support  0 | Against  0

Grand GoavePompa lumpur mengufuk Sangat menjimatkan kos! Ia berbaloi untuk dibeli seperti semua orang! berbaloi untuk dimiliki!

Bilik perigi mesin FRP 2023-09-13 11:29:32 Support  0 | Against  0

Logistik Grand GoavePompa lumpur mengufuk agak perlahan. Secara keseluruhannya bagus, saya harap saya mempunyai peluang untuk memberi kerjasama lain kali
LoginCan Publish Content