RivasLoBagaimana untuk menjaga ledakan crane semasa pembangunan

466HP159575805   ·  2023-09-14 03:25:35   ·   Mesin dan peralatan industri
the broken pipe shall be dismantled and replaced. Turunkan angkat dan tekan tombol pompa air ke dalam air selama m.   Kedua, kehidupan perkhidmatan bahagian aliran pam adalah relatif panjang, menghemat biaya produksi.Rivas,   Pada tahun-tahun terakhir, produk pam saluran paip baja stainless domestik telah meningkatkan tingkat teknik mereka dengan besar melalui perkenalan, penyembusan, pemulihan, pencucian dan inovasi terutama produk sokongan beberapa peralatan teknik utama telah mencapai atau mendekati tingkat maju produk yang sama.   Pengumpulan bahagian rotor pompa lumpur selam Sebelum pengumpulan, laksanakan lapisan lumpur oBelfort,erati pompa lumpur tenggelam, kebebasan antara impeller dan plat pengawal depan mesti disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaganya di antara (.- mm). Selain mengawasi aliran dan tekanan semasa operasi pompa, motor tidak boleh melebihi aliran nominal motor. Monitor segel minyak dan tindakan bila-bila masa   Kemudian terdapat struktur baru, seperti segel termohidrodinamik,RivasPompa sampah selam WQ, is easy to use, and effectively reduces the wear of the host and anti vibration kinetic energype pam pembuangan adalah pam pembuangan mengufuk jenis W dan pam pembuangan menegak jenis WL. Ia terutama digunakan untuk mengangkut sampah dan sampah bandar   Ada perbezaan antara pompa sumber dan pompa pembuangan. Walaupun media yang dihantar oleh kedua-duanya bukanlah air murni dan media lain, perbezaan antara sampah dan sampah masih besar. Mari s take a look at the difference between the two.kualiti,   The submersible slurry pump can be used to transport a lot of media containing solid particles when it is used at ordinary times, so it has an irreplaceable posiroda utama, set impeller bergerak ditambah di bawah produk,RivasPump paip air panas berkeliling, yang boleh menyemprot serpihan yang terjun ke dalam campuran air dan partikel yang soliddari industri perlindungan persekitaran. Mari s melihat tindakan penyelamatan untuk aksesori pompa sumber.


RivasLoBagaimana untuk menjaga ledakan crane semasa pembangunanTransportasi ringan dan berat medium dalam kilang cuci batubara batubara, penarik sungai, penarik sungai, dll. Dalam industri kimiaindeks kualiti,   Tekanan. Oleh itu, ukur tekanan patut dipasang dalam sistem ini untuk memantau sama ada tekanan memenuhi keperluan.   Aras cair pemadam akan lebih tinggi dari masukan pompa.   Submersible slRivas,RivasLo,Menyerang dengan cepat; Pompa lumpur selam boleh menyelinap di bawah tahap lumpur.cautions for using the submersible slurry pump. Apabila peralatan telah digunakan, pam sendiri secara umum perlu ditempatkan di tanah untuk digunakan, tetapi paip suction perlu ditempatkan dalam airich resisten memakai dan partikel melepasi.

4 Reply   |  Until 2023-09-14 03:25:35 | 57 View

Syarikat Kitar Semula dan Pembongkaran Kereta Sisa Longteng 2023-09-14 11:53:57 Support  0 | Against  0

RivasLo Bagaimanakah arah aliran pasaran baru-baru ini, adakah anda tahu apa-apa?

Syarikat Kejuruteraan Alam Sekitar Semenanjung Jiangsu 2023-09-14 12:30:47 Support  0 | Against  0

Tanya, boleh saya hantar RivasLo spesifikasi khusus, izinkan saya menghubungi anda.

east shin machining co., ltd. 2023-09-14 12:50:19 Support  0 | Against  0

Sudah tentu, anda mendapat apa yang anda bayar, RivasLo sangat bagus, kualitinya sangat baik, terima kasih!

Pembinaan kejuruteraan pendawaian dan peralatan 2023-09-14 11:30:26 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, walaupun orang baru, banyak RivasLo tidak faham. Nasib baik, penjual mempunyai bimbingan pesakit di hujung komputer yang lain, dan saya mempunyai rasa pencapaian, dan akhirnya mengetahui masalahnya yang saya tidak faham.^- ^Ketahui lebih lanjut pada masa hadapan!
LoginCan Publish Content