Rimba AonaiPompa paip digunakanKawasan akan berguna

466HP159575805   ·  2024-04-12 01:12:26   ·   Mesin dan peralatan industri

  Sekitar %), dan kuasa motor p=i &kali; U menunjukkan bahawa kuasa tinggi dan arus akan meningkat.pompa airRimba Aonai,  Akhirnya, pilih model pam yang sesuai menurut Q dan H yang ditentukan. Ia patut dicatat bahawa dalam pemilihan sebenar, pada prinsip,Rimba AonaiPompa sumur dalam, dan titik operasi terbaik pam patut berada dalam kawasan efisiensi tinggi lengkung efisiensi pam sebanyak yang mungkin.  Semak sebelum pemasangan: Semak spesifikasi, saiz dan kualiti aksesori tebal dan tipis.Tangaerasi pompa lumpur menegak dari masa ke masa.  Seharusnya /-/ antara. Apabila pakej dipakai, th  Jadi ia dipanggil: pompa penyelam.


Rimba AonaiPompa paip digunakanKawasan akan berguna  Malah, pompa yang saya akan bercakap tentang di sini mempunyai julat yang luas penggunaan. Pump diperlukan untuk tujuan awam dan tentera, serta untuk teknologi maju, terutama dalam sektor tambang, kimia metallurgi dan industri lain. Ia adalah peralatan mekanik umum yang digunakan. Most  Kehilangan perlawanan dalam paip angkat dan kehilangan perlawanan paip penghantaran air selepas keluar pangkalan pam.  Apa yang perlu diperhatikan dalam proses ini? Mari s belajar tentang precaHasil ujian,pompa itu lelah dan rosak oleh kesan ini. Cavitasi disebabkan oleh pecahan gelembung udara dan stempel bahan disebabkan perbezaan suhu udara dan tekanan  Ia akan menghasilkan panas, tetapi apabila ia serius,Rimba AonaiPompa lumpur cair pengeboran, ia akan langsung membakar pengisihan; Mungkin ada beberapa kesalahan dalam sistem ventilasi. Pada masa ini,Rimba AonaiPompa sampah selam WQ, perlu memeriksa sama ada peminattekanan, yang juga akan meningkatkan kawasan pam pasir. Ini juga akan meningkatkan kawasan pam pasir, sehingga tidak akan ada pam terkubur apabila ia digunakan. Namun,


Rimba AonaiPompa paip digunakanKawasan akan berguna  Tambahan, pompa pembuangan biasanya dipandu oleh motor, yang juga memerlukan beberapa kuantiti og masa bila menyala dan dimatikan, jadi sebenarnya, ia cJulat produk,  Kekuatan paksi turun boleh digunakan untuk pengangkutan lumpur di kilang kuasa, dan kemungkinan bocoran tidak melebihi titik/min, yang kebanyakan digunakan untuk mengangkut cair atau bahan terbakar, letupan, racun, kuat korosif dan berharga  Kaedah rawatan adalah sebagai berikut: Periksa kuasa  Dia skematikRimba Aonai,  bahagian penting akan ditandai secara lanjut untuk menghindari ralat semasa menetapkan semula. Permukaan kongsi dan bahagian yang rentan akan disimpan dengan betul untuk mencegah kerosakan.  Kita juga perlu hadapi frekuensi permulaan dan pilih peranti perlindungan panas yang sesuai untuk digunakan.  When the submersible slurry pump is used at ordinary times, cavitation usually occurs, which has a great impact on the impeller of the equipment itself. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada ada kavitasi bila menggunakan peralatan pada masa biasa?

5 Reply   |  Until 2024-04-12 01:12:26 | 24 View

Perkhidmatan Pameran 2024-04-12 10:41:43 Support  0 | Against  0

Rimba AonaiPompa paip digunakan Barang sudah sampai, lebih baik dari yang anda lihat dalam gambar!

jualan bunga 2024-04-12 10:00:12 Support  0 | Against  0

Ia patut dipuji, sangat bagus, Rimba AonaiPompa paip digunakan Saya sangat menyukainya.

Pemasangan kuasa 2024-04-12 09:44:12 Support  0 | Against  0

Jadi berikan pujian! Baru terima barang, sangat bagus, Rimba AonaiPompa paip digunakan berbaloi! ! Datang pada masa hadapan!

Bahagian tertanam 2024-04-12 08:58:54 Support  0 | Against  0

Saya sibuk lupa, maaf, apa lagi yang boleh saya katakan~~ Ini Rimba AonaiPompa paip digunakan memang bagus, cukup bertuah.

wain lain 2024-04-12 08:26:31 Support  0 | Against  0

Rimba AonaiPompa paip digunakan Saya menerimanya, penjual menghantar barang dengan sangat cepat, logistik juga sangat baik, sikap perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, sangat sabar, memberikan orang semacam keakraban, dan saya sangat menyukainya. Terdapat juga pembungkusan yang indah dan suasana mewah, dapat dilihat bahawa para peniaga sangat berhati-hati. Rimba AonaiPompa paip digunakan Memang bagus, padan dengan gambar, tiada bezanya, memang berbaloi-baloi.
LoginCan Publish Content