SonzacatePengubah terjun minyak 315Apakah kaedah kualiti

122HP117294921   ·  2022-06-23 14:09:45   ·   Mesin dan peralatan industri

Terlalu muatan atau sirkuit pendek berlaku di dalam pengubah kuasa. Bahan-bahan mentah yang boleh dibakar dipengaruhi oleh suhu tinggi dan pengasingan listrik, yang meleleh dan menyalakan, menghasilkan banyak tubuh uap, meningkatkan tekanan kerja dalaman pengubah kuasa, menyebabkan nyalakan kasing, penghasilan dan aktiviti normal. Ada tiga sebab kemalangan api dalam operasi pengubah kuasa.Kebocoran minyak di posisi penywelding elektrikSonzacate membahayakan semua produksi,Kaedah pemeriksaan visual untuk pemeriksaan pengubahStruktur kumpulan sambungan bagi pengubah jenis keringKalyan,Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?konduktor pengubah kuasa merujuk kepada garis transmisi yang menyambung antara setiap kola elektromagnetik,SonzacateSkop aplikasi penukar tenggelam minyak, antara kola elektromagnetik dan paip keluar kumpulan, dan antara kola elektromagnetik dan pengubah tapak.Penukar kuasa dirancang mengikut skema perlindungan suhu. Bahagian-bahagian yang terlibat dalam lapisan bahan dari kola elektromagnetik tekanan tinggi (rendah) yang menumpahkan dengan beton integral disediakan dengan saluran ventilasi panjang,SonzacatePengubah minyak tenggelam 1250, kapasitas output boleh meningkat dengan %.


SonzacatePengubah terjun minyak 315Apakah kaedah kualitiSelepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan, dan muatan akan bertambah secara perlahan-lahan dari %, frekuensi menutup ialah kali, masa lambat selepas menerima kuasa tidak boleh kurang dari min, dan selang masa setiap penutup tidak boleh kurang dari min.penjual besar,Cora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian pentingOperasi pengubah tenggelam minyakSegel kebocoran minyak


SonzacatePengubah terjun minyak 315Apakah kaedah kualitiLapisan yang mengisolasi di tengah-tengah plat besi silikon sudah tua, penutup bolt jangkar dengan inti besi rosak, inti besi menyebabkan vortex besar, yang menyebabkan panas, suhu meningkat, dan penuaan lapisan mengisolasi dipercepat. Kekuatan pemampatan pengubah kuasa mengisolasi inti mesti diukur pada masa dan tepat. Jika ditemui kekuatan pemampatan pengisihan kurang daripada nilai indeks, sila buang dan gantikan tutup bolt penyancar atau buat pengisihan untuk kabel inti tembaga.Berapa banyak?Penukar kuasa dirancang mengikut skema perlindungan suhu. Bahagian-bahagian yang terlibat dalam lapisan bahan dari kola elektromagnetik tekanan tinggi (rendah) yang menumpahkan dengan beton integral disediakan dengan saluran ventilasi panjang, yang boleh dilengkapi dengan mesin dan peralatan yang sejuk udara (pemanah sentrifugal sejuk). Selepas memilih mesin dan peralatan yang sejuk udara, kapasitas output boleh meningkat dengan %.Kaedah menghirup hidung pemeriksaan pengubahKebocoran minyak di flange looperSonzacate,SonzacateTanaman pengubah distribusi,Kebocoran minyak di posisi penywelding elektrikUntuk pemasangan tongkat kilat, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.Untuk kebocoran yang telah berlaku, cari titik kebocoran dahulu, yang tidak boleh diabaikan. Untuk kedudukan dengan kebocoran serius, sekop atau tembakan tajam boleh dipilih. Titik kebocoran boleh dipilih dengan alat khas untuk bahan logam. Selepas memanipulasi kebocoran, permukaan rawatan akan dibersihkan dan bersih. Bahan komposit polimer kebanyakan dipilih untuk konsolidasi kering. Selepas konsolidasi kering, tujuan rawatan jangka panjang kebocoran boleh dicapai.

2 Reply   |  Until 2022-06-23 14:09:45 | 74 View

Pembangunan tarikan pelancong 2022-06-23 15:45:01 Support  0 | Against  0

SonzacatePengubah terjun minyak 315 Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Perkhidmatan Teknikal Pengujian Makanan 2022-06-23 15:54:03 Support  0 | Against  0

Barangnya memang bagus, tetapi SonzacatePengubah terjun minyak 315 harganya agak mahal, tetapi masih berbaloi. Ini kali pertama saya datang membeli, terima kasih kepada panduan membeli-belah anda.
LoginCan Publish Content