YaokeSumber tenaga pengubah adalahTeknologi dan bahan apa yang harus ada sebelum pembinaan

122HP117294921   ·  2022-12-01 00:57:29   ·   Mesin dan peralatan industri
YaokeTransformer 2000 KVA,

Apabila seluruh proses gelombang angin penukar tenggelam minyak dihitung dengan menggunakan kaedah penandaan, pembangian penukar tenggelam minyak secara umum dibahagi ke modul berbilang, dan setiap modul digantikan dengan sirkuit yang sama, dan sirkuit kuasanya termasuk induktansi dan kapasitasi menegak, kapasitasi ke tanah atau kapasitasi antara pembangingan, Mereka juga mempunyai induktor bersama-sama antara induktor setiap modul, dan mengumpulkan rantai Internet sebagai sirkuit kuasa yang sama dengan penyesuaian minyak.Bunyi pengubah jenis kering adalah kebanyakan bunyi getaran dalam operasi. Bunyi getaran ini disebabkan oleh kedudukan berbilang, termasuk getaran koil elektromagnetik induksi magnetik. Semua memperhatikan penyelesaian getaran apabila melakukan kawalan suara.Yaoke,Betul, sebagai & ldquo; Kereta Great Lars & rdquo;, Selepas itu, satu pengubah kecil kva diganti, dan kadar penggunaan hampir, Namun, parameter utama dua pengubah diteliti seperti yang dipaparkan dalam Jadual . Jadual Evaluasi parameter utama kapasitas pengubah (VA) kehilangan besi (W) kehilangan tembaga (W). Pertama, yang sebenarnya menghabiskan tenaga elektromagnetik.Apabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak, kita semua tahu bahawa ia berfungsi dengan bantuan minyak. bagaimana jika pengubah yang ditenggelamkan minyak terbakar? Apa tindakan lawan yang harus kita lakukan?Nivelles,Cora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian pentingKol elektromagnetik terluka dengan wayar kuasa tembaga atau foli dan ditangkap dengan serat kaca. Lekat epoksi tidak perlu dipenuhi. Peralatan pengeringan vakum digunakan untuk menggeruskan dan melemahkan umidifikasi. Beton keseluruhan dituangkan dengan kuat pecahan tinggi, resistensi terhadap kesalahan sirkuit pendek, dan solusi pengurangan getaran dibuat di jambatan kabel.Prinsip pengubah jenis kering melangkah naik: pengubah jenis kering melangkah naik ialah komponen yang menukar tekanan AC komunikasi rendah, aliran semasa besar dan impedance karakteristik kecil ke tekanan AC komunikasi tinggi, tekanan semasa kecil dan impedance karakteristik besar. Apabila ada sirkuit AC dalam koil asal, aliran magnetik AC komunikasi akan disebabkan dalam inti pengubah (atau inti magnetik), Jadikan kola utama menginduksi tekanan magnetik (atau semasa).Penjagaan dan kerosakan pengisihan yang tidak berhati-hatiKonsultasi dalam talianSyarikat pengubah minyak terjunPengubah kuasa digunakan dalam semua jalur kehidupanTerlalu muatan atau sirkuit pendek berlaku di dalam pengubah kuasa. Bahan-bahan mentah yang boleh dibakar dipengaruhi oleh suhu tinggi dan pengasingan listrik, yang meleleh dan menyalakan, menghasilkan banyak tubuh uap, meningkatkan tekanan kerja dalaman pengubah kuasa menyebabkan nyalakan kasing, menyebabkan kegagalan kuasa skala besar, membahayakan semua produksi, penghasilan dan aktiviti normal. Ada tiga sebab kemalangan api dalam operasi pengubah kuasa.


YaokeSumber tenaga pengubah adalahTeknologi dan bahan apa yang harus ada sebelum pembinaanLepaskan skru intiHelaian Petikan,Masalah umum pengubah tapak pengubah kuasaApabila kuasa output P bagi pengubah sama dengan kuasa input P, efisiensi & ETA; Sama, pengubah tidak akan menyebabkan kehilangan. Tetapi sebenarnya, tidak ada pengubah seperti itu. Energi elektromagnetik pengubah sentiasa menyebabkan kehilangan kunci kehilangan semacam ini adalah kehilangan tembaga dan kehilangan besi. Kehilangan tembaga merujuk kepada kerugian disebabkan oleh bilangan pusingan koil pengubah. Apabila arus mempunyai demam menurut bilangan pusingan koil, ia dipanggil kehilangan tembaga.Untuk pemasangan tongkat kilat,YaokePengubah semasa tinggi, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.Yaoke,Berapa banyak pengubah kuasaJika penukar yang ditenggelamkan minyak dibakar oleh penutup penukar, apabila penukar yang ditenggelamkan minyak gagal,YaokeKontrak penyelamatan pengubah kuasa, sisi bawah penukar akan dibuka dan sebahagian yang sesuai akan diletakkan. Apabila penukar yang ditenggelamkan minyak terbakar, minyak tidak boleh dilepaskan untuk menghindari kejadian penukar yang ditenggelamkan minyak. At the same time use detection equipment to put out the fire immediately. Untuk tidak mengembangkan bahaya, pasukan kebakaran mesti diberitahu.Bunyi pengubah jenis kering adalah kebanyakan bunyi getaran dalam operasi. Bunyi getaran ini disebabkan oleh kedudukan berbilang, termasuk getaran koil elektromagnetik induksi magnetik. Semua memperhatikan penyelesaian getaran apabila melakukan kawalan suara.

4 Reply   |  Until 2022-12-01 00:57:29 | 166 View

Syarikat Pembuatan Peralatan Saluran Paip Longshun 2022-12-01 08:09:22 Support  0 | Against  0

Anda YaokeSumber tenaga pengubah adalah tidak apa-apa, berikan diskaun kali seterusnya anda membeli dan beli syarikat anda YaokeSumber tenaga pengubah adalah

Penjualan mesin dan peralatan 2022-12-01 08:58:06 Support  0 | Against  0

Bolehkah anda memberi saya diskaun lain kali saya membelinya, YaokeSumber tenaga pengubah adalah Kualitinya bagus, dan saya akan memenuhi kehendak bos

Kejuruteraan Jambatan Perbandaran 2022-12-01 09:10:30 Support  0 | Against  0

Saya terlalu sibuk kebelakangan ini, sudah terlambat untuk mengesahkan, YaokeSumber tenaga pengubah adalah sangat baik, seperti bos.

plat belakang 2022-12-01 08:03:52 Support  0 | Against  0

Buat iklan untuk anda, kawan-kawan: Produk YaokeSumber tenaga pengubah adalah ini sangat bernilai.
LoginCan Publish Content