La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyakProses rawatan

122HP117294921   ·  2023-02-13 13:23:11   ·   Mesin dan peralatan industri

Sebelum impuls tiada muatan ditutup, penukar mesti ditempatkan selama jam, dan kursi yang naik dan lengan yang bertentangan dengan air dipasang dengan plug ventilasi mesti tergelincir pada masa.Solusi bunyi pengubah jenis keringLa luvier,Pada kuasa bernilai, nisbah kuasa output kepada kuasa input pengubah dipanggil efisiensi pengubah, iaitu & ETA; Adakah efisiensi pengubah; P ialah kuasa input dan P ialah kuasa output.Terlalu muatan atau sirkuit pendek berlaku di dalam pengubah kuasa. Bahan-bahan mentah yang boleh dibakar dipengaruhi oleh suhu tinggi dan pengasingan listrik, yang meleleh dan menyalakan, menghasilkan banyak tubuh uap, meningkatkan tekanan kerja dalaman pengubah kuasa, menyebabkan nyalakan kasing, menyebabkan kegagalan kuasa skala besar, membahayakan semua produksi, penghasilan dan aktiviti normal. Ada tiga sebab kemalangan api dalam operasi pengubah kuasa.Ilesa,Ia juga akan menghasilkan banyak kesalahan secara efektif menghadapi kesalahan-kesalahan penukar tenggelam minyak, menggunakan penuh indikator prestasi dan keuntungan penukar tenggelam minyak, dan terus-menerus meningkatkan faktor keselamatan penukar tenggelam minyak. Api adalah kesalahan umum pengubah yang ditenggelamkan minyak. kesalahan kunci pengubah yang ditenggelamkan minyak adalah kesalahan sirkuit pendek, dan kesalahan sirkuit pendek adalah lebih umum.Apabila memeriksa inti hook, insulasi koil elektromagnetik dan lengan porselin biasanya rosak secara tidak sengaja. After the shell of the pottery is broken, if you work again, turn on the photo flash when it's light, and it's short when it's heavy. Oleh itu sila perhatikan semasa menyimpan. Ia tidak perlu untuk menghancurkan pengasingan. Selepas penyelamatan, ahli-ahli boleh periksa alat khas, bahagian, pengasingan, dll. dan hantar mereka selepas mereka ditentukan untuk lengkap dan dipercayai.Kemudian tekan paip cabang dengan ibu jari anda, jelas meletakkan ke hadapan tabung ujian kaca, putar dan lepaskan minyak dalam tabung untuk membersihkan tabung sampel, dan kemudian lukis sampel minyak.


La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyakProses rawatan& ldquo; pengubah kawat; Masukkan & rdquo; Dan & ldquo; Output & rdquo; Use a megger to test the grounding resistance between the terminal and the ground wire. Apabila diukur dengan tepat dengan V megger, nilai perlawanan melebihi bas m ohm.Kaedah menghirup hidung pemeriksaan pengubahDisebabkan lubang pasir dan retak. For crack leakage, drilling stop hole is a good way to remove in-situ stress and prevent widening.Rekomendasi maklumat, perhatikan dan mengesan bahawa tekanan input dan output memenuhi peraturan. Pada masa yang sama, periksa sama ada peralatan mempunyai bunyi, bau dan keadaan lain yang tidak normal. Jika terdapat apa-apa abnormaliti, sila matikan bekalan kuasa penukaran input.Operasi dan pengurusan penyelamatan pengubah tenggelam minyakManufacturing process and steps of dry-type transformer


La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyakProses rawatanSyarikat pengubah minyak terjunBahan pemasangan,Apabila mengambil sampel dalam tong bensin besar, sampel akan dipilih mengikut % bilangan tong bensin, tetapi tidak kurang dari tong. Apabila mengumpulkan sampel dalam batch pail atau botol ukuran kecil dan tengah, sampel akan diambil mengikut % jumlah botol (botol).Pemilihan akan dilakukan mengikut ciri-ciri muatan kuasa. Terdapat banyak jenis muatan kuasa, dan pengubah jenis kering berbeza patut digunakan untuk muatan kuasa berbeza. Jika aras impuls piawai muatan kuasa kurang dari kV, pengubah jenis kering kelas H patut dilaksanakan. Jika aras kesan piawai muatan kuasa melebihi kV. Penukar jenis kering akan diletakkan dengan lem resin epoksi.Kol elektromagnetik terluka dengan wayar kuasa tembaga atau foli dan ditangkap dengan serat kaca. Lekat epoksi tidak perlu dipenuhi. Peralatan pengeringan vakum digunakan untuk menggeruskan dan melemahkan umidifikasi. Beton keseluruhan dituangkan dengan kuat pecahan tinggi, resistensi terhadap kesalahan sirkuit pendek, kesalahan umum dan kesan. Kerja ini berhati- hati.La luvier,Sebab api dalam pengubah kuasaApabila mengambil sampel dalam tong bensin besar sampel akan dipilih mengikut % bilangan tong bensin, tetapi tidak kurang dari tong. Apabila mengumpulkan sampel dalam batch pail atau botol ukuran kecil dan tengah, sampel akan diambil mengikut % jumlah botol (botol).Alasan utama ialah kualiti penyeludupan penyeludupan listrik adalah lemah,La luvierPeraturan pagar pengubah kuasa, terdapat penyeludupan kosong,La luvierSuhu maksimum pengubah tenggelam minyak, penyeludupan terbuka, lubang jarum, lubang pasir dan kekurangan lain dalam penyeludupan. Penukar minyak mudah ditutup dengan serbuk penyeludupan dan cat apabila meninggalkan kilang, dan bahaya keselamatan yang berpotensi terdedah selepas operasi. Selain itu, getaran induksi elektromagnetik akan memecahkan penyeludupan listrik dan menyebabkan kebocoran.

4 Reply   |  Until 2023-02-13 13:23:11 | 247 View

Syarikat Pembangunan Perisian Zhiwang 2023-02-13 14:07:09 Support  0 | Against  0

La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyak Barang sudah sampai, lebih baik dari yang anda lihat dalam gambar!

Syarikat Reka Bentuk Pencahayaan Sanshi 2023-02-13 13:55:51 Support  0 | Against  0

Ikuti anda La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyak untuk masa yang lama, tetapi ini adalah kali pertama untuk bermula. Ia harus dikatakan cukup bagus. Saya beli untuk kali kedua, dan kedai itu lebih baik daripada yang saya jangkakan. Bos memujinya.

set penjana 2023-02-13 14:57:39 Support  0 | Against  0

La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyakBerapa harga tawaran terbaik, dan saya akan memberi anda ulasan, bolehkah La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyak lebih murah?

Peralatan kawalan automasi kuasa elektrik 2023-02-13 15:18:57 Support  0 | Against  0

La luvierGrad tahan panas insulasi pengubah yang ditenggelamkan minyak Memang bagus, berapa lama masa yang diambil untuk tiba selepas berlepas?
LoginCan Publish Content