Santo Domingopompa lumpur tenggelam shaftSebab faktor pengaruh

466HP159575805   ·  2023-03-11 23:58:34   ·   Mesin dan peralatan industri

  Terdapat juga vibrat  Tengah bas di mana motor ditemui adalah V. Kerana tekanan kabel yang tidak sama jatuh dan distribusi muatan,Ia mesti seragam.  Kedua-duanya mempunyai kesamaan tertentu. Mereka berdua kapal selam. Seperti yang dikatakan nama, pompa berada dalam keadaan serangan bila berjalan. Pompa penyelam selam adalah semacam pompa penyelam tetapi secara umum, orang sering mengatakan bahawa pompa penyelam merujuk kepada pompa air bersih seperti pompa penyelam untuk air rumah dan penapis dan pam tanah ladangSura San Pedro,sama, dan kuasa hasilnya adalah jumlah dua kuasa. Jika pompa penyelamat selam dilengkapi dengan pengendali tambahan, kesan cair adalah pada pengendali tambahan  The submersible slurry pump can be used to transport a lot of media containing solid particles when it is used at ordinary times, menyediakan efisiensi kerja.  Seks berbeza. Walaupun kapal selamPenjagaan peralatan,operasi.menangani situasi ini. Kita harus memperhatikan periksaan biasa peralatan semasa penggunaan biasa untuk memastikan ia digunakan  Carbon, bahan bangunan, industri kimia dan industri industri lain terutama digunakan untuk mengangkut pasta abrasif yang mengandungi partikel-partikel kuat.


Santo Domingopompa lumpur tenggelam shaftSebab faktor pengaruh .Di mana yang baik,Santo DomingoPompa slurry yang menentang pakaian mengufuk,Santo DomingoBahagi pompa paip menegak,  Pompa sering boleh dipilih mengikut keperluan khusus untuk mengangkat, aliran dan penghantaran cair. The flow range of the delivered liquid is - L / s, the pressure range is .- MPa, and the diesel engine speed range is - rpm.  Solution: Sila lakukan awalkan parameter (item F dan edit semula parameter (sebab mungkin: ada konflik antara item F dan item f  Bagaimana untuk memusnahkan pompa sumber dan bagaimana untuk mengumpulkannya selepas memusnahkan. The technical poiSanto Domingo,  Keperlukan pemasangan berbeza: pompa lumpur menegak perlu b  Melalui perkenalan, kami belajar bahawa pompa penyelamat boleh digunakan untuk mengangkut penyelamat apabila ia digunakan pada masa biasa. Hubungan antara struktur istimewa adalah sangat dekat, tetapi sebenarnya, ia juga perlu digunakan dengan cara yang betul apabila ia digunakan pada masa biasa. Hanya dengan cara ini bolehsemua dipilih mengikut angkat.

3 Reply   |  Until 2023-03-11 23:58:34 | 216 View

hong sheng trading co. 2023-03-12 07:38:16 Support  0 | Against  0

Jarang beli Santo Domingopompa lumpur tenggelam shaft, saya nampak kedai macam ni. Harga sangat berpatutan, servis pun sangat baik, barang pun bagus. Bagi komen yang bagus. Kali ni saya galakkan.

Perniagaan import alat ganti dan teknologi berkaitan 2023-03-12 07:52:13 Support  0 | Against  0

Sayang, Santo Domingopompa lumpur tenggelam shaft Saya terima, saya sangat suka, mutu kerjanya tidak boleh dikatakan, haha, sikap layanan juga sangat baik, penjual yang sangat prihatin, saya akan sering melakukannya pada masa akan datang.

Produk kimia dan import dan eksport 2023-03-12 09:16:10 Support  0 | Against  0

Santo Domingopompa lumpur tenggelam shaft Sedap, harga pun sesuai, kawan-kawan pun cakap sedap, berbaloi.
LoginCan Publish Content