ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd.Jaga-jaga semasa pemilihan

632HP195506591   ·  2024-02-25 01:38:56   ·   tenaga

. Kekalkan penyimpanan sejuk makanan. Dalam kedudukan yang sesuai untuk beroperasi diluar pintu bilik sejuk, tukar utama untuk memotong bekalan kuasa kompressor sejuk akan ditetapkan. tukar ini akan mampu menghentikan operasi kompressor sejuk, dan tanda-tanda berkaitan akan ditetapkan. Jika panel mekanik ditetapkan di bilik utama, tukar butang akan ditambah di sebelah setiap pemampat sejuk.Tinggi gudang, mengufuk dan menegak gudang mesti direka mengikut pendinginan, peralatan pendinginan,ZhtkavicDesign dan pemasangan penyimpanan sejuk, pengangkutan dan keadaan penumpang. Pemilihan papan pengisihan sangat penting untuk penyimpanan sejuk Guangdong. Pada masa ini, kebanyakan penyimpanan sejuk menggunakan papan pengisihan poliuretan. Apa ciri- ciri dan keuntungan papan pengisihan poliuretan?Zhtkavic, semua peralatan akan menghabiskan tenaga elektrik semasa operasi. Jika pendinginan perlahan, peralatan akan berhenti dan tidak dapat menghabiskan tenaga elektrik, jadi muatan elektrik tidak akan dikenakan. Sebagai peralatan penggunaan tenaga tinggi, penggunaan tenaga sehari-hari penyimpanan sejuk adalah relatif besar. Jika kesan pendinginan tidak baik, biaya penggunaan tahunan akan secara langsung gandakan beberapa kali. Selain itu, jika peralatan berfungsi untuk masa yang lama, kehidupan perkhidmatan akan dikurangkan sesuai dengan itu, yang adalah sesuatu yang pengguna tidak mahu melihat.In order to maintain a constant low temperature in the cold storage, attention should be paid to the installation of cold storage panels in Guizhou: the floor, wall and flat roof of the cold storage are laid with a certain thickness of thermal insulation materials to reduce the incoming heat from the outside. Untuk mengurangkan penyorban radiasi surya, permukaan dinding luar penyimpanan sejuk dicat putih atau warna cahaya. Oleh itu, bangunan penyimpanan sejuk berbeza dari bangunan industri umum dan awam, dan mempunyai struktur unik. Bangunan penyimpanan sejuk sepatutnya mencegah masuk udara dan penyebaran paru air.Turda,Ia dilarang meletakkan artikel dengan pencemaran dan bau pelik di sekitar penyimpanan sejuk. Persekitaran sekitar penyimpanan sejuk mesti dibersihkan dan disinfeksi secara peribadi setiap hari, dan pintu penyimpanan sejuk mesti dikunci.Semasa penggunaan penyimpanan sejuk, perhatian akan diberikan kepada kerosakan dan goresan tubuh penyimpanan untuk mengelakkan tekanan dan kerosakan plat penyimpanan, yang akan mengurangkan prestasi pengisihan panas setempat tubuh penyimpanan.Struktur penyimpanan sejuk kontemporari berada dalam trenden pembangunan penyimpanan sejuk bangunan yang telah dipabrik. Ia dibuat ke komponen yang telah dipabrik penyimpanan sejuk termasuk penghalang uap dan plat pengisihan panas untuk memastikan pemasangan di lokasi. Keuntungannya ialah pembangunan projek adalah selesa, cepat dan bergerak, tetapi kos projek adalah relatif tinggi.


ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co. Ltd.Jaga-jaga semasa pemilihanGudang biasa beku-cepat kebanyakan disejukkan oleh mekanisme pendinginan dengan suhu gas rendah (ammonia atau Freon)Jaga-jaga untuk penghantaran buah: ia sama seperti gudang. Ia patut secara perlahan-lahan disesuaikan semasa penghantaran untuk menghindari kondensasi di permukaan buah, warna gelap mempengaruhi rasa dan menyebabkan kerosakan. Suhu patut ~ [UNK] lebih tinggi daripada suhu buah setiap kali, Apabila suhu naik ke ~ [UNK] berbeza dari suhu luar, ia boleh dihantar dari gudang.Dengan pembangunan cepat perdagangan modern, penyimpanan sejuk asal untuk tujuan penyimpanan produk tidak lagi boleh memenuhi keperluan sirkulasi cepat,ZhtkavicRancangan dan pemasangan penyimpanan sejuk sayuran, tepat dan sedikit batch komoditi modern. Oleh itu, pusat logistik penyimpanan sejuk rantai sejuk untuk tujuan distribusi produk muncul dan berkembang dengan cepat, bermain peran yang semakin penting dalam rantai sirkulasi komoditi. Apa sifat pembangunan cepat pembangunan penyimpanan sejuk?Di mana untuk dijual,Perhatikan penyimpanan tenaga sistem pencahayaan: pencahayaan penyimpanan sejuk patut dianggap secara keseluruhan mengikut kawasan, tinggi dan suhu gudang penyimpanan sejuk berdasarkan keselamatan, sains dan racionaliti, dari perspektif penyimpanan tenaga dan perlindungan persekitaran. Pencahayaan di gudang sejuk berkonsentrasi di kawasan kerja.Perliti ketat: perlit ketat adalah jenis bahan granular dengan bentangan porous. Lubang di dalamnya menghalang panas. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk menyimpan buah, penyimpanan sejuk perubatan, ujian ketat, jaminan kualiti. Aktiviti keutamaan sedang berlangsung. Selamat datang untuk berkonsultasi. Ia mempunyai kesan pengisihan panas yang baik. Kemudian, uap air dalam penyimpanan sejuk mudah dikonsumsikan, dan penyorban air perlit ekstensif sangat kuat. Oleh itu, perlu berhati-hati untuk memilih perlit ekstensif sebagai penyimpanan sejuk.. Kekalkan penyimpanan sejuk makanan. Dalam kedudukan yang sesuai untuk beroperasi diluar pintu bilik sejuk, tukar utama untuk memotong bekalan kuasa kompressor sejuk akan ditetapkan. tukar ini akan mampu menghentikan operasi kompressor sejuk, dan tanda-tanda berkaitan akan ditetapkan. Jika panel mekanik ditetapkan di bilik utama, tukar butang akan ditambah di sebelah setiap pemampat sejuk.


ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd.Jaga-jaga semasa pemilihanThe selection of equipment for the construction of equipment cold storage is closely related to the size, type and budget of the cold storage.Produsi keselamatan,Untuk penyimpanan sejuk, ia sangat umum dalam produksi dan kehidupan kita. penyimpanan sejuk sangat penting untuk pembekuan dan penyimpanan makanan, tetapi konsumsi tenaga ia sangat besar dalam penggunaan penyimpanan sejuk. Bagaimana kita boleh menyelesaikan masalah ini?Bahan pintu kulkas adalah fasilitas sokongan papan kulkas, tetapi jenis pintu termasuk pintu peluncur manual, pintu peluncur elektrik manual, pintu elektrik, pintu pembersihan, sepenuhnya terkubur dan setengah terkubur. Unit pemampat sejuk mempunyai banyak tanda yang diketahui. Mereka bukan sahaja sejuk udara dan sejuk air, tetapi juga sepenuhnya tertutup dan setengah tertutup. Dalam kes pilihan, kita harus melakukan lebih baik dan mencari satu yang sesuai untuk and a.Polystyrene foam: polystyrene foam adalah jenis baru bahan pengisihan panas sintetik. Ia milik plastik dengan densiti rendah, kesan pengisihan panas kuat dan resistensi suhu rendah yang baik. Namun, disebabkan pengurangan sejuk, ia tidak terlalu selesa untuk pemasangan.Zhtkavic,Semasa pemasangan papan penyimpanan sejuk dalam penyimpanan sejuk, kualiti pemasangan akan secara langsung mempengaruhi suhu penyimpanan sejuk. As an important structure used in the cold storage, the cold storage board should pay attention to the details of its installation, and avoid the wrong installation, which will affect the use of the cold storage or the whole installation process, so as to waste resources and increase the cost.Jenis panel gudang beku cepat: piring baja plastik warna, piring baja garam,ZhtkavicRancangan penyimpanan tenaga penyimpanan sejuk, piring baja stainless steel, aluminum terbentuk, dll.Fenomen biasa kedai beku cepat ialah suhu kedai beku cepat tidak boleh turun atau turun perlahan. Sekarang, analisis sederhana dibuat pada sebab untuk turun perlahan suhu: kehilangan kapasitas sejuk kedai kedai beku cepat adalah besar disebabkan pengisihan panas atau prestasi penyegelan buruk; prestasi penyegelan panas yang buruk disebabkan tidak cukup tebal lapisan penyegelan panas paip dan dinding penyegelan panas kedai, yang menyebabkan penyegelan panas dan kesan penyegelan panas yang buruk Ia terutama disebabkan oleh pemilihan yang tidak tepat tebal lapisan pengisihan dalam desain atau kualiti yang buruk bahan pengisihan dalam pembangunan.

5 Reply   |  Until 2024-02-25 01:38:56 | 35 View

Transformer 2024-02-25 09:36:09 Support  0 | Against  0

ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd.Sangat bagus, sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan oleh penjual, dan harganya murah

Menyediakan perkhidmatan pemasangan peralatan mekanikal dan elektrik 2024-02-25 09:54:10 Support  0 | Against  0

Setiap kali saya menerima barang itu sangat menyenangkan, tetapi sepanjang saya berfikir untuk menilainya, kepala saya besar. Nasib baik, rakan sejagat mengesyorkan rumah anda ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd., harganya bagus, kualitinya bagus, penghantarannya bagus, dan bosnya bagus.

air pancut 2024-02-25 10:34:04 Support  0 | Against  0

Ya, ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd. kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Perkhidmatan Teknologi Maklumat 2024-02-25 10:51:21 Support  0 | Against  0

Sekarang bisnes bukan senang nak buat, boleh bagi diskaun lagi?

Jualan produk FRP 2024-02-25 10:04:06 Support  0 | Against  0

ZhtkavicPemasangan penyimpanan sejuk Co., Ltd. Sangat baik, kualiti yang baik dan harga yang rendah, penghantaran ekspres juga pantas, dan pemeriksaan juga sangat standard.
LoginCan Publish Content