JeremieAplikasi pengubah jenis keringAplikasi penyelenggaraan yang betul

122HP117294921   ·  2022-08-02 08:37:21   ·   Mesin dan peralatan industri

Oil leakage of cast iron partsCore pengubah enjin kuasa kVA Bahagian plastik dipilih di tengah-tengah kalung dan koil elektromagnetik untuk menjaga koil elektromagnetik dalam keadaan kalung yang stabil untuk mengurangi bunyi.Jeremie,Semacam peralatan rangkaian kuasa yang menukar tekanan kerja dan semasa menurut undang-undang asas kesan magnetik semasa. Dalam seluruh proses penghantaran kuasa dan pengubahan rangkaian kuasa, diperlukan untuk melakukan pengubahan tekanan dan pengurangan tekanan darah menurut pengubah untuk mengurangi kehilangan tenaga elektromagnetik dalam seluruh proses. Oleh itu, konsumsi kuasa kilang pemprosesan semua terhubung dengan bekalan kuasa tukar kV, yang diubah menjadi tenaga elektromagnetik tegangan bawah melalui pengubah.Selepas mengambil sampel, ikat tapp kaca laminasi dengan kuat dengan kertas atau kain bersih untuk mencegah tanah dan air mencemarkan tapp botol.Slatina,Minyak dalam mesin dan peralatan tangki penyimpanan minyak secara umum akan berdiri selama jam sebelum mengambil sampel; Apabila mengambil sampel pada pengubah kuasa dalam operasi, ia tidak perlu diam.Kawalan salib-seksyen bagi pemalam input dan kuasa output pengubah mesti sesuai dengan persediaan saiz semasa mereka; Ia sepatutnya dilengkapi mengikut intensiti semasa -A / Min.Pipa pembuangan panas radiator paip panas biasanya dibuat dari paip baja tanpa lengkap selepas dipotong dengan menampar mati. Apabila paip pembuangan panas dibelakang dan diseweldi oleh penywelding elektrik, pembuangan minyak sering disebabkan. Ini disebabkan kekuatan sokongan pada permukaan paip dan tekanan kerja pada lubang dalaman apabila menampar paip pembuangan panas.


JeremieAplikasi pengubah jenis keringAplikasi penyelenggaraan yang betulMenghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa perhatian istimewa akan diberikan kepada penyelamatan koil solenoid atau mengisolasi lengan anti air. Jika terdapat kerosakan scratch, projek percubaan penghantaran UHV pertama China, China Transformer Corporation telah memasuki penerbangan dalam trend pembangunan. Gred tensi dan volum komoditi tertinggi pertama di dunia, menguasai kedudukan teknikal utama trend s pembangunan industri. Selain itu, ia telah mempromosikan peningkatan dan kesempurnaan terus menerus teknologi pengubah tensi rendah.Proses penghasilan pengubah jenis kering sangat proses, dan mesti secara teknikal sebagai pilar tertentu. Hanya dengan cara itu, prestasi pengubah jenis kering akan lebih stabil. Apa proses penghasilan umum dan langkah pengubah jenis kering?middleman,Untuk pemasangan tongkat kilat,JeremiePersediaan pengubah kuasa, ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.Solusi bunyi pengubah jenis keringApabila skru ekstruder inti melalui memegang inti besi penukar adalah longgar, terdapat bahagian topi skru yang tersisa pada inti besi, atau bahan logam kecil jatuh ke dalam penukar, penukar akan menghantar keluar & ldquo; Ding Ding Dang & rdquo; Or & ldquo; Panggil & hellip; Panggil & Helip& rdquo; Bunyi meniup dan & ldquo; Squeak, squeak & rdquo; Ia seperti magnet menghisap pencuci kecil, sementara voltaj bekerja,JeremieSaiz pengubah jenis kering, arus dan suhu pengubah semua normal. Keadaan seperti ini biasanya tidak membahayakan semua operasi normal pengubah, dan boleh diselesaikan sehingga kekurangan kuasa.


JeremieAplikasi pengubah jenis keringAplikasi penyelenggaraan yang betulSebab api dalam pengubah kuasamanufacturer,Fuse tenaga tinggi penukar memecahkan satu fasa;Isolasi bolt penyancar inti melalui menekan inti besi rosak, yang mengakibatkan kesalahan sirkuit pendek antara helaian besi silikon dari inti besi dan bolt penyancar inti;Pengambilan sampel diluar akan dilakukan dalam hari matahari atau cuaca kering dengan kelembapan lingkungan rendah. Semasa pengambilan sampel,JeremieTeknologi produksi pengubah tenggelam minyak, salji, angin dan pasir.JeremieBunyi pengubah jenis kering berasal dariOperasi pengubah tenggelam minyakoscilasi pengubah jenis kering diselesaikan dengan melaksanakan platform pemadam getah pada pengubah jenis kering dan melaksanakan pengurusan pengurangan getah frekuensi rendah, yang boleh mengawal oscilasi di bawah .%, dan kemudian mengurangi bunyi struktur bangunan yang dihantar oleh oscilasi pengubah jenis kering.

5 Reply   |  Until 2022-08-02 08:37:21 | 109 View

rak 2022-08-02 09:44:19 Support  0 | Against  0

Satu perkataan! ! nilai! ! ! Sikap perkhidmatan sangat baik, JeremieAplikasi pengubah jenis kering penghantaran adalah pantas. Kualiti barangan juga agak baik. Saya sangat menyukainya, terima kasih.

aktiviti pembongkaran 2022-08-02 09:30:17 Support  0 | Against  0

Sekarang bisnes bukan senang nak buat, boleh bagi diskaun lagi?

Pengeluaran bahan perantara pewarna perubatan 2022-08-02 10:07:22 Support  0 | Against  0

JeremieAplikasi pengubah jenis kering Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Aksesori menara 2022-08-02 10:19:55 Support  0 | Against  0

Tanya, boleh saya hantar JeremieAplikasi pengubah jenis kering spesifikasi khusus, izinkan saya menghubungi anda.

Projektor 2022-08-02 10:38:15 Support  0 | Against  0

Sokong satu sama lain! Sampai jumpa JeremieAplikasi pengubah jenis kering, kami sedang bersedia untuk membuat pesanan dan berharap dapat menghantar tepat pada masanya.
LoginCan Publish Content