Geelsible slurry pumpGuna analisis ringkasan dan ralat dan rawatan

466HP159575805   ·  2024-01-21 02:17:51   ·   Mesin dan peralatan industri

antara bahagian penyorban air dan tubuh yang membawa dan bolt pada sambungan tekanan yang membawa, supaya ia lebih sesuai bagi kita untuk melepaskan bahagian yang membawa; Apabila shaft ditarik keluar dari bahagian suction,  Pastikan electri  Terdapat perbezaanRichmond,  The non service life of the equipment is not as long as possible. Jika ia tidak digunakan untuk waktu yang lama, ia tidak hanya akan mudah merusak bahagian-bahagian, tetapi juga mengurangi kehidupan perkhidmatan bahagian-bahagian.  Struktur pompa lumpur selam akan lebih intuitif. Pertama, eoscillasi. Struktur bangunan di bilik pompa air akan dibangun semula. Plat menyerap dan mengisolasi bunyi akan dipasang di sekitar dinding dan di atas bilik mesin dan ditetapkan dengan tongkat besi ringan; Lubang yang menyambung antara bilik mesin dan bilik-bilik lain terhalang dengan ketat,


Geelsible slurry pumpGuna analisis ringkasan dan ralat dan rawatan  Mulakan pompa priming. Selain itu disebabkan keterangan struktur pompa selam,GeelBahagi pompa paip menegak, motor perlu ditempatkan di permukaan air untuk digunakan semasa operasi, dan kemudian pompa perlu ditempatkan di dalam air untuk digunakan. Oleh itu, pompa penyelam selam mesti  Ia layak diperhatikan bahawa jenis bimbit QW biasanya digunakan tanpa tetappompa motor dan mempunyai pemahaman tertentu tentang sistem kawalannya. Pompa siri dengan segel mekanikaset,performance, is easy to use,GeelPompa lumpur tenggelam garis sampah, and effectively reduces the wear of the host and anti vibration kinetic energy  Lapisan lumpur keras runtuh selepas lembut menghindari fenomena mengubur pam semasa digunakan.  Apabila pompa air dipandu


Geelsible slurry pumpGuna analisis ringkasan dan ralat dan rawatan  Pump. Selain itu, pompa lumpur selam berkaraterisasi oleh & ' slurry& quot;,Piawai inspeksi,  Jadi ia mempunyai proses pengalihan air dan penghabisan. Biasanya ada dua cara untuk menyuntik air ke dalam peralatan. Satu adalah untuk menyuntik air secara langsung ke dalam bilik pam, dan yang lain adalah untuk pam keluar gas dalam pam untuk menetapkan vakum tertentu dan memperkenalkan air soualiran atau tidak aliran. Selepas kajian dan isis yang relevan, keadaan bahagian overflow adalah sangat penting untuk overalGeel,GeelPompa paip digunakan,pompa penyelam selam dengan fail, bersihkan bahagian untuk terikat dengan alkohol lagi dan hapuskannya kering.  Semak sebelum pemasangan: Semak spesifikasi, saiz dan kualiti aksesori tebal dan tipis.Nyanyikan kerosakan!

3 Reply   |  Until 2024-01-21 02:17:51 | 37 View

Pemprosesan peralatan dapur 2024-01-21 10:29:39 Support  0 | Against  0

Geelsible slurry pump Minimum berapa, boleh borong

kepala 2024-01-21 11:02:51 Support  0 | Against  0

Kerjasama dengan anda sangat baik, Geelsible slurry pump kualiti yang baik, datang ke syarikat kami lagi jika anda mempunyai masa.

bahagian elektronik automotif 2024-01-21 11:41:17 Support  0 | Against  0

Rakan sekerja saya sangat menyukainya. Lain kali datang lagi. Ia adalah produk asli yang jarang ditemui. Geelsible slurry pump Saya sangat berpuas hati dengannya. Bos mempunyai personaliti yang baik, awesome. Not bad. Kualiti pun bagus. Kelajuan juga pantas. Bagus betul!
LoginCan Publish Content