LiberiaPompa sampah selam WQProses berguling

466HP159575805   ·  2023-01-04 13:55:38   ·   Mesin dan peralatan industri

ich resisten memakai dan partikel melepasi.  Perlindungan impuler untuk memastikan operasi pompa penyelamat selam, diperlukan untuk menyesuaikan kebebasan antara impuler dan plat pengawal depan. Apabila menyesuaikan kebebasan impeller,LiberiaPompa slurry ZD, pertama menghentikan pompa, lepaskan bolt menekan kotak bearing, lepaskan kacang menyesuaikan,LiberiaPakai pompa lumpur tahan,LiberiaPompa lumpur cair pengeboran, membuat komponen bearing bergerak untukLiberia, motor tidak boleh melebihi aliran nominal motor. Monitor segel minyak dan tindakan bila-bila masaObil kebebasan antara impeller dan plat pengawal depan mesti disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaganya di antara (.- mm). Selain mengawasi aliran dan tekanan semasa operasi pompa,  Pemacu tahap pertama pompa dihapuskan; Ia juga perlu untuk mengacaukan kacang yang menyambung  Sebenarnya, apabila pompa penyelam selam diblokir semasa penggunaan, ia tidak hanya akan mempunyai kesan tertentu pada efisiensi kerja peralatan semasa operasi, tetapi als  Perlindungan impuler untuk memastikan operasi pompa penyelamat selam, diperlukan untuk menyesuaikan kebebasan antara impuler dan plat pengawal depan. Apabila menyesuaikan kebebasan impeller, pertama menghentikan pompa, lepaskan bolt menekan kotak bearing, lepaskan kacang menyesuaikan membuat komponen bearing bergerak untuk


LiberiaPompa sampah selam WQProses berguling  pasang selang pam depan dahulu dan kemudian arah belakang untuk pam penyumbang tekan penapis kotak penyumbang silindrik.  Kepercayaan dan kapasitas pembawa, memperpanjang kehidupan perkhidmatan pompa.rial dengan suhu tinggi, tekanan tinggi dan suhu rendah.Professional adalah raja,  Ia juga mungkin kerana pam s paip bekalan cair diblokir oleh bahan lain semasa penggunaan biasa.seal.  pemilihan bahan-bahan mentah untuk bahagian-bahagian laluan aliran: bahan-bahan mentah untuk bahagian-bahagian laluan aliran pompa boleh dipilih mengikut komposisi partikel, saiz partikel, bentuk, kesukaran, konsentrasi, asid, alkali dan ciri-ciri lain bahan-bahan yang dipindahkan.


LiberiaPompa sampah selam WQProses berguling  Di bawah tindakan peranti bantuan, ia boleh mengangkut kering, dan kerana peranti penyegelan sendiri adalah istimewa, ia juga boleh memastikanPenawaran,  In the mud pump, the axial force is mainly composed of the pressure difference force of the liquid effect on the impeller and the gravity of the whole rolling part. Arah kesan kedua-dua kuasa adalah  power type (special hollow shaft motor, ordinary vertical motor, diesel engine or other power)  Lanjutkan hidup perkhidmatan. Sebenarnya, pompa lumpur selam yang banyak digunakan dalam banyak kehidupan, dan terdapat segel air komponen yang sangat penting dalam pompa, yang boleh memisahkan tubuh pompa dari motor, kepala pompa akan ditentukan dengan memperbesar margin % - %.  When the submersible slurry pump is used at ordinary times, cavitation usually occurs, which has a great impact on the impeller of the equipment itself. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada ada kavitasi bila menggunakan peralatan pada masa biasa?

5 Reply   |  Until 2023-01-04 13:55:38 | 141 View

Syarikat Dagangan Shangfeng Yige 2023-01-04 14:12:49 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukai LiberiaPompa sampah selam WQ. Datang lagi lain kali!

Kaihan Machinery Manufacturing Co., Ltd. 2023-01-04 15:12:52 Support  0 | Against  0

Saya terlalu sibuk kebelakangan ini, pengesahan lambat, kualiti bagus, LiberiaPompa sampah selam WQ asli, berkualiti dan murah, haha.

penyahpepijatan 2023-01-04 15:00:51 Support  0 | Against  0

LiberiaPompa sampah selam WQSangat bagus, sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan oleh penjual, dan harganya murah

Buku peralatan mengajar 2023-01-04 14:59:21 Support  0 | Against  0

Akhirnya dapat LiberiaPompa sampah selam WQ Sangat gembira! Hasil kerja sangat bagus.

Perundingan Penilaian Keselamatan Kebakaran 2023-01-04 15:15:19 Support  0 | Against  0

LiberiaPompa sampah selam WQ Kualiti sangat baik, saya beli kali kedua, barang bagus, bos sangat baik.
LoginCan Publish Content