SumpangoPompa sumur dalam kecilStruktur telah diatur dengan teliti

466HP159575805   ·  2023-03-19 01:06:58   ·   Mesin dan peralatan industri
sebab tubuh motor: sambungan yang salah akan membuat suhu meningkat dengan cepat apabila peralatan digunakan; Selain itu, mungkin ada beberapa fasa untuk fasa sirkuit pendek diantara pembetulan stator, jadi apabila keadaan relatif kecil, motor hanya di tempat setempatSumpango,  tahap air masih dalam sumur air Mpompa penyelam selam dengan fail, bersihkan bahagian untuk terikat dengan alkohol lagi dan hapuskannya kering.Oakville, menjaga sejumlah kecil air pembersihan mengalir sepanjang longgar longgar mengatur secara terus menerus gland pengimbangan, periksa pengimbangan dan menggantikan pengimbangan secara terus menerus. Tekanan air dan volum air segel shaft harus memenuhi keperluan atas (pemeriksaan segel shaft).  Selepas meter,SumpangoPompa slurry yang tidak menyentuh, penyegelan peralatan tidak dapat menahan tekanan air di kedalaman ini.  Contohnya, di pasar, contohnya, pompa penyapuan, sebahagian dari mereka mempunyai kedalaman lebih dari meter, ia tidak sesuai untuk menggunakan pompa penyapuan menegak dalam keadaan kerja seperti ini, tetapi ia sangat mudah untuk menggunakan pompa penyapuan selam.


SumpangoPompa sumur dalam kecilStruktur telah diatur dengan teliti  Pemacu tahap pertama pompa dihapuskan; Ia juga perlu untuk mengacaukan kacang yang menyambungl: segel pam boleh dibahagi menjadi tiga jenis: segel pengimbangan, segel impeler bantuan dan segel mekanik. Segel pakej dan segel impeller kedua akan drip semasa operasi pompa. Segel mekanik tidak boleh membuat kebocoran air.pasir, untuk memindahkan tempat pam pasir ke belakang dan ke belakang untuk pam pasir, sehingga kawasan pam pasir di kawasan ini membentuk omb madu,Sumpangopompa slurry ion,SumpangoScrew deep well pump,analisis,  Lebih tinggi kelajuan spesifik pompa penyelam selam, lebih kecil jumlah potongan diameter impeller yang boleh dibenarkan. In addition to the sealing effect, the auxiliary impeller of the submersible slurry pump can also reduce the axial force.  Biarkan media yang mengandungi beberapa partikel tegar menghasilkan kadar aliran tertentu, sehingga peralatan boleh memandu kuat ke aliran apabila ia digunakan, sehingga lumpur boleh dipindahkan. Dalam bentuk prinsip pompa lumpur selam, ia sebenarnya agak mudah  If the power cord is not well contacted it will also lead to the burning of the motor.


SumpangoPompa sumur dalam kecilStruktur telah diatur dengan teliti  Design pemilihan jenis pompa lumpur selam mempunyai kesan besar pada kehidupan perkhidmatan dan kestabilan operasi pompa lumpur. NameInterpretasi dan pengamatan,  Pump. Selain itu, pompa lumpur selam berkaraterisasi oleh & ' slurry& quot;,  Untuk membuatnya lebih sesuai bagi anda untuk mengetahui pompa sampah selam yang hebat ini, kami mahubmersible pump.Sumpango,  Apabila peralatan sedang digunakan,  It is an auxiliary means for some  Ia ditempatkan di tengah, jadi kelihatan banyak kawasan mempunyai kesan yang baik bila menggunakannya.

3 Reply   |  Until 2023-03-19 01:06:58 | 143 View

Lahuo Network Technology Co., Ltd. 2023-03-19 09:34:03 Support  0 | Against  0

Perkhidmatan anda sangat baik, SumpangoPompa sumur dalam kecil juga sangat murah! Saya akan kerap datang pada masa hadapan!

Penyelidikan teknologi dan pembangunan teknologi dan produk kejuruteraan rangkaian 2023-03-19 10:19:28 Support  0 | Against  0

SumpangoPompa sumur dalam kecil Beritahu saya harga, adakah terdapat harga terperinci untuk parameter tersebut?

Menara penyejuk FRP 2023-03-19 10:15:53 Support  0 | Against  0

Sudah tentu, anda mendapat apa yang anda bayar, SumpangoPompa sumur dalam kecil sangat bagus, kualitinya sangat baik, terima kasih!
LoginCan Publish Content